35 bin TL sistem toplama önerisi

• Konuyu başlatan h0ca
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 152

h0ca

Decapat
Daha fazla  
İstediği sistemin MSI ve ASUS'un gereksiz pahalı donanımlarını içerdiğinden eminim fakat kanıtlayamam.

Arkadaşlar 4070'li ya da RX7900'lü sistem toplayın lütfen 35bine. Gerçekten alacağım. MSI ROG cart curt takıntısında değilim gerçekten.
Bu nedenle zaten günlerdir sizlere soruyorum.

Bilmeden etmeden hüküm vermek adetiniz olmuş sanırım. Ben deneyim ve bilginize son derece saygı duyuyorum oysa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 4070'li ya da RX7900'lü sistem toplayın lütfen 35bine. Gerçekten alacağım. MSI ROG cart curt takıntısında değilim gerçekten.
Bu nedenle zaten günlerdir sizlere soruyorum.

Bilmeden etmeden hüküm vermek adetiniz olmuş sanırım. Ben deneyim ve bilginize son derece saygı duyuyorum oysa.
Hay hay.
34.7K tutuyor.
4 adet RAM slotlu ve çift M.2 SSD slotlu anakart,13400F,32 GB RGB RAM, 1 TB 7000/6000 MB okuma yazma hızına sahip SSD, 240mm sıvı soğutma destekli RGB beyaz kasa.
Bu sistemi de beğenmezseniz daha sizi ne tatmin eder bilemiyorum.

Hocam 35 bin TL'ye 3070 Ti? Nasıl beceriyorsunuz onu?
3070 Tİ üstü yani 4070 koyamıyorum 3080Tİ koyamıyorum inanılmaz fiyatlar.

Hay hay.
34.7K tutuyor.
4 adet RAM slotlu ve çift M.2 SSD slotlu anakart,13400F,32 GB RGB RAM, 1 TB 7000/6000 MB okuma yazma hızına sahip SSD, 240mm sıvı soğutma destekli RGB beyaz kasa.
Bu sistemi de beğenmezseniz daha sizi ne tatmin eder bilemiyorum.
Vallahi de alırım. Mayıs sonuna kadar anca karar veririm diyordum. Mayıs sonunda alacağım gayet de güzel olmuş.
Sadece ramlerin markalarına dair bilgim yok. İyi midir siz daha iyi bilirsiniz ?
İşlemciyi 12600KF olarak düşünmüştüm yazdığınız model ile çok fark var mıdır ?
Soğutucunun tek fanlı olması çift fanlı olmasına göre sorun yaratır mı ?
(inanın bu soruları sizler daha iyi bildiğiniz için soruyorum)
DLLS eksikliğini hisseder miyim amd kart ile ? gerçi bana göre üst düzey bir kart 7900 ama.

Ben ramlerde corsair vs gibilere yönelmiştim. Soğutucu da çift fanlı çok tutulan bir modeldi.
İşlemci de dediğim gibi 2600kf idi. Ama yaptığınız sistem de oldukça güzel.

Ellerinize sağlık ayrıca. Ufak bir sürtüşme olsa da barıştığımızı düşünüyorum :)

Son düzenleme:
3070 Tİ üstü yani 4070 koyamıyorum 3080Tİ koyamıyorum inanılmaz fiyatlar.

Vallahi de alırım. Mayıs sonuna kadar anca karar veririm diyordum. Mayıs sonunda alacağım gayet de güzel olmuş.
Sadece ramlerin markalarına dair bilgim yok. İyi midir siz daha iyi bilirsiniz ?
İşlemciyi 12600KF olarak düşünmüştüm yazdığınız model ile çok fark var mıdır ?
Soğutucunun tek fanlı olması çift fanlı olmasına göre sorun yaratır mı ?
(inanın bu soruları sizler daha iyi bildiğiniz için soruyorum)
DLLS eksikliğini hisseder miyim amd kart ile ? gerçi bana göre üst düzey bir kart 7900 ama.

Ben ramlerde corsair vs gibilere yönelmiştim. Soğutucu da çift fanlı çok tutulan bir modeldi.
İşlemci de dediğim gibi 2600kf idi. Ama yaptığınız sistem de oldukça güzel.

Ellerinize sağlık ayrıca. Ufak bir sürtüşme olsa da barıştığımızı düşünüyorum :)
Adata nın XPG serisi RAM tarafında iyi işler çıkaran bir seri, sistemdeki RAM de f/p ve RGB sahip, OC a elverişli.

12.nesil işlemciler artık sıfır alınmaz.
12600KF yerine 13400F daha iyi olur.
Performansları benzer, 13400F hem daha güncel, hem daha az güç tüketiyor bununla beraber daha az ısınıyor ve daha ucuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

214 XT 13400F için yeterli olur, yukarıda belirttiğim gibi işlemci zaten fazla ısınan bir işlemci değil.
Kasa 240mm destekliyor, ileride yapılacak işlemci yükseltmesinde sıvı soğutmaya geçilebilir.

Şuan DLSS in etkisini pek hissetmezsiniz, 7900 XT çok güçlü bir kart zaten, uzun süre FSR (AMD tarafında DLSS teknolojisi karşılığı) ye ihtiyaç duymadan oyununuzun tadını çıkarırsınız.
4070 Tİ 12 GB VRAM e sahip, 2K oyunculuk için uzun ömürlü olmaz.
Şuan bile çoğu oyun 2K da 12 GB a yakın tüketime sahip, önümüzdeki senelerde çıkacak oyunlarda yetersiz kalacak ve VRAM darboğazı kaçınılmaz olacaktır.

Bahsettiklerim RT için de geçerli, RT demek VRAM tüketimi demek.
AMD tarafında performans düşüşü daha fazla olsa da 2K RT de 12 GB VRAM yetersiz.
Zaten RT yi doğru düzgün kullanan sayılı oyun var, çoğu oyunda açmazsınız bile.

Adata nın XPG serisi RAM tarafında iyi işler çıkaran bir seri, sistemdeki RAM de f/p ve RGB sahip, OC a elverişli.

12.nesil işlemciler artık sıfır alınmaz.
12600KF yerine 13400F daha iyi olur.
Performansları benzer, 13400F hem daha güncel, hem daha az güç tüketiyor bununla beraber daha az ısınıyor ve daha ucuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

214 XT 13400F için yeterli olur, yukarıda belirttiğim gibi işlemci zaten fazla ısınan bir işlemci değil.
Kasa 240mm destekliyor, ileride yapılacak işlemci yükseltmesinde sıvı soğutmaya geçilebilir.

Şuan DLSS in etkisini pek hissetmezsiniz, 7900 XT çok güçlü bir kart zaten, uzun süre FSR (AMD tarafında DLSS teknolojisi karşılığı) ye ihtiyaç duymadan oyununuzun tadını çıkarırsınız.
4070 Tİ 12 GB VRAM e sahip, 2K oyunculuk için uzun ömürlü olmaz.
Şuan bile çoğu oyun 2K da 12 GB a yakın tüketime sahip, önümüzdeki senelerde çıkacak oyunlarda yetersiz kalacak ve VRAM darboğazı kaçınılmaz olacaktır.

Bahsettiklerim RT için de geçerli, RT demek VRAM tüketimi demek.
AMD tarafında performans düşüşü daha fazla olsa da 2K RT de 12 GB VRAM yetersiz.
Zaten RT yi doğru düzgün kullanan sayılı oyun var, çoğu oyunda açmazsınız bile.

Teşekkür ediyorum gerçekten.
Kurduğunuz sistem çevresinde dönüp dolaşacağım. Mayıs sonuna kadar zamanım var.
Peki bir de 2k ortalama üstü bir monitör tavsiyesi istesem neler önerirsiniz ?

Teşekkür ediyorum gerçekten.
Kurduğunuz sistem çevresinde dönüp dolaşacağım. Mayıs sonuna kadar zamanım var.
Peki bir de 2k ortalama üstü bir monitör tavsiyesi istesem neler önerirsiniz ?
2K olarak alınacak en düşük monitörler 7-8K dan başlıyor, orta seviye bir monitöre bütçeniz yetmez diye düşünüyorum.
Monitör için bütçeniz nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı