C Celesn Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Merhaba 35 bin TL bütçem var sadece kasa bu hafta sonu almayı planlıyorum, bana yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
Merhaba 35 bin TL bütçem var sadece kasa bu hafta sonu almayı planlıyorum, bana yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim.
Kirades Picopat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 Celesn dedi: Merhaba 35 bin TL bütçem var sadece kasa bu hafta sonu almayı planlıyorum, bana yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sistem ne için kullanılacak? Oyun içinse hangi tarz oyunlar oynanmak isteniyor? AMD veya İntel tercihi var mı? Aynı şekilde AMD veya Nvidia tercihi var mı? Bu tarz sorulara daha net cevap verirsen daha iyi önerilerde bulunabiliriz.
Celesn dedi: Merhaba 35 bin TL bütçem var sadece kasa bu hafta sonu almayı planlıyorum, bana yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sistem ne için kullanılacak? Oyun içinse hangi tarz oyunlar oynanmak isteniyor? AMD veya İntel tercihi var mı? Aynı şekilde AMD veya Nvidia tercihi var mı? Bu tarz sorulara daha net cevap verirsen daha iyi önerilerde bulunabiliriz.
C Celesn Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #3 Oyun için kullanılacak amd intel farketmez.