Hudutkartallari
Hectopat
Daha fazla
Toplama hocamBence 2 sistemde alınmaz.
Hazır mı istiyorsun yoksa toplama da olur mu?
Anladım hocam neden ikinci el RTX 3070 ti değil de ikinci el rx 6900 XT
Birde sdd daha uygun bişey olamaz mı
Ve ram koymamışsiniz?
Önerdiğiz ekran kartına ne yalan söyleyeyim soğugum.. AMD olmasi beni hep bir adım geride tutuyor neden bilmiyorum geçmiş rx 480 maceralarimdan yada fx6300 maceralarimdan belki de bilmiyorum.6900 xt çook daha güçlü ve VRAM avantajı var. PCIe 4.0, DRAM var ve iyi bir SSD olduğu için o fiyat. RAM koymuş ama arada görünmemiş galiba tekrar atayım.
Amazon.com.tr
Önerdiğiz ekran kartına ne yalan söyleyeyim soğugum. AMD olmasi beni hep bir adım geride tutuyor neden bilmiyorum geçmiş RX 480 maceralarimdan ya da FX6300 maceralarimdan belki de bilmiyorum.
Tavsiye ettiğiniz SSD'in 7000 okuma 6000 yazma değerlerini kullanabilecek miyim bu anakart ve işlemci ile yoksa belli bir kısmını mi verir sistem bana?
Ve aynı şekilde onerdiginiz RAM'lerin 6000 MHz'ini kullanabilecek miyim bu işlemci ve anakart ile yoksa Max 3600 mu alabilirim BIOS'tan ayarliyarak? Overclock işini sevmiyorum ama diğer bilgisayarlarimda 3200 ile çalışan RAM'lerimi BIOS'tan seçerek 3600 MHz yapmıştım sadece.
Overclock işini sevmiyorum ama diğer bilgisayarlarimda 3200 ile çalışan RAM'lerimi BIOS'tan seçerek 3600 MHz yapmıştım sadece.
Anladım hocam neden ikinci el RTX 3070 Ti değil de ikinci el RX 6900 XT.
Bir de SSD daha uygun bir şey olamaz mı?
6900 XT çok daha güçlü ve VRAM avantajı var. PCI-e 4.0, DRAM var ve iyi bir SSD olduğu için o fiyat. RAM koymuş ama arada görünmemiş galiba tekrar atayım.
Amazon.com.tr