35 bin TL telefon önerisi

Bütçe
30000

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Öncelikle Android telefon istemiyorum şu güne kadar hep Android kullandım ama bıktım artık kasmalarından donmalarından hiç IPhone'un kastığını görmedim kendi arayüzünde iPhone tavsiyelerinizi bekliyorum. Benim için güncelleme desteği önemli fazla oyun oynamam. Tek oynayacağım oyun PUBG. Bütçe maksimum 35k olur.

Bu bütçede iPhone alınmaz. Anca iPhone 13 alabilirsiniz o da dandik. Kötü ekran, kötü pil, güncelleme 1-2 yıl sonra bitecek.
Veya yurt dışı yüksek modelli iPhone bakabilirsiniz.

@ekremtr neden güldüğünü söyle de bizde gülelim?

Öncelikle Android telefon istemiyorum şu güne kadar hep Android kullandım ama bıktım artık kasmalarından donmalarından hiç IPhone'un kastığını görmedim kendi arayüzünde iPhone tavsiyelerinizi bekliyorum. Benim için güncelleme desteği önemli fazla oyun oynamam. Tek oynayacağım oyun PUBG. Bütçe maksimum 35k olur.

14T Pro olabilir onun dışında F7 Pro var ama iPhone yok ayrıca iPhone kastığını görmedim diyenler iPhone 13 alıp niye arayüzde takılıyor diye yanıma geliyor. Almasaydın diye geri gönderiyorum. Üst model IPhone'lar kasmıyor takılmıyor gerçi iOS 18.4 ile şu arayüzde takılma gitti diyebilirim çok hızlandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız Android telefonlar nelerdi de kastığını iddia ediyorsunuz?

Öyle fazla yüksek fiyatlı telefon kullanmadım ama şu anki telefonum Redmi Note 13 12 bin TL benim bir arkadaşımda 8 Plus vardı yenilenmişi 8 bin TL ama IP 8 Plus daha kaliteli donma kasma olmuyor arayüzde.

Bütçenize uygun canavar android telefonlar var. Kasma yaşayacağınızı sanmıyorum. Yine de iPhone tercihiniz ise uğraşabilecekseniz yurt dışı alın. Bütçenize uygun TR cihazı yukarıda ki arkadaşın dediği gibi 13 alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı