35 bin TL telefon önerisi

ddavyjones

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. Galaxy A36 telefonum var 3 aydır kullanıyorum ama beni hiç memnun etmedi. Telefonu yoğun kullanıyorum ve bazı işlerimi de telefondan yapıyorum, oyun oynamasam da yüksek performansa ihtiyacım var. Aklımda Xiaomi 14T Pro ve S24 Fe var, bu ikisinden hangisi daha iyidir? Aradaki fiyat farkına değer mi? Ve 30-35 bin liraya kadar hangi telefonları tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
14T Pro S24FE'den daha iyidir. Fiyat farkına değer.
Bu bütçede performans gerekliyse alabileceğiniz telefonlar 14T Pro, F7 Pro ve F7. Ek olarak S25FE, S24 ve S24FE de bakılabilir ancak diğer 3 telefon performans anlamında daha iyiler.

Honor 400 Pro frekanstan kısılmış bir 8 Gen 3 kullanıyor (3.3GHz yerine 3.0GHz) o yüzden onu önermiyorum.

Bu bütçenin en mantıklısı 14T Pro.

Bu bütçede performans gerekliyse alabileceğiniz telefonlar 14T Pro, F7 Pro ve F7. ek olarak S25FE, S24 ve S24FE de bakılabilir ancak diğer 3 telefon performans anlamında daha iyiler.

Honor 400 Pro frekanstan kısılmış bir 8 gen 3 kullanıyor (3.3GHz yerine 3.0GHz) o yüzden onu önermiyorum.

POCO'lardan uzak dursun Honor 400 Pro daha mantıklı.

Bu bütçede performans gerekliyse alabileceğiniz telefonlar 14T Pro, F7 Pro ve F7. Ek olarak S25FE, S24 ve S24FE de bakılabilir ancak diğer 3 telefon performans anlamında daha iyiler.

Honor 400 Pro frekanstan kısılmış bir 8 Gen 3 kullanıyor (3.3GHz yerine 3.0GHz) o yüzden onu önermiyorum.

Hocam S24 Fe'ye düşersem kamera, yazılım ve kalitede çok büyük bir kayıp yaşar mıyım 14T Pro'ya kıyasla. Performans olarak S24Fe'nin de yeteceğini düşünüyorum oyun oynamıyorum çünkü.

Hocam S24 Fe'ye düşersem kamera, yazılım ve kalitede çok büyük bir kayıp yaşar mıyım 14T Pro'ya kıyasla. Performans olarak S24Fe'nin de yeteceğini düşünüyorum oyun oynamıyorum çünkü.
Bu saydığım telefonların tamamı her türlü yeter performans olarak hepsi iyi düzeydeler.

Hocam S24 FE'ye düşersem kamera, yazılım ve kalitede çok büyük bir kayıp yaşar mıyım 14T Pro'ya kıyasla. Performans olarak S24FE'nin de yeteceğini düşünüyorum oyun oynamıyorum çünkü.

3K daha çıkabiliyorsanız S24 Plus var bir de ama dediğiniz gibi s24 fe bile yeterde artar tabi.

Yazılım olarak düşüş yaşarsınız, xiaomi telefonların genel sorunu maalesef. S24fe gayet iyi telefon, bütçenizi arttırırsanız honor 400 pro alabilirsiniz

S24+, Honor 400 Pro veya S24 FE öneririm, tamamen güç odaklı ise (ki bence S24 FE hayde hayde yeter) POCO F7 olabilir ama Samsung kadar kaliteli bir yazılıma sahip değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı