35.000 TL bütçem var ve tamamen oyun odaklı bir PC toplamak istiyorum. Özellikle aşağıdaki özelliklerin olmasını istiyorum:
32 GB RAM.
1 TB SSD (tercihen NVMe)
Oyun odaklı performans istediğim için AMD ekran kartı tercih ediyorum
Hazır sistem de önerebilirsiniz.
İleride upgrade edebileceğim bir sistem olursa çok daha iyi olur.
Oyunları yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynamak istiyorum, şimdiden tavsiye verecek herkese teşekkürler
DDR 4 tarafına yönelirsen 32gb ram yaparsın ama biraz 16gb ram ile takıl 2 bin tl biriktirince aynı ramden bitane daha al 32 olur. DDR5 ileriye dönük güzel bir teklonoji.
9060XTli sistemlerin çıkmasını beklemeni öneririm, belli başlı YouTube kanalları güzel bir fiyattan satışa çıkarabilirler. Şu anda ön siparişte bile RTX 5060 Ti'dan 3 bin lira daha ucuz.
9060XTli sistemlerin çıkmasını beklemeni öneririm, belli başlı YouTube kanalları güzel bir fiyattan satışa çıkarabilirler. Şu anda ön siparişte bile RTX 5060 Ti'dan 3 bin lira daha ucuz.
hocam dediklerinizi yaptım ve cidden tam bütçeme uygun çok iyi bi sistem çıktı galiba bu sistemi alcam sizce bu sisteme konulan anakart işlemci vesaire yeterlimi darboğaz risk i falan olurmu
Hocam dediklerinizi yaptım ve cidden tam bütçeme uygun çok iyi bir sistem çıktı galiba bu sistemi alacağım sizce bu sisteme konulan anakart işlemci vesaire yeterli mi darboğaz risk i falan olur mu?
Bir de kasayı değiştirmeye gerek var mı ne fark edecekki
Gayet yeterli bir sistem darboğaz yapmaz. Kasayı yükseltmenizi istememin sebebi daha güvenilir bir güç kaynağına sahip olması. Sonuçta 35 bin lira para harcayacaksın. Allah korusun bir elektrik kesintisinde sistemin zarar görmesin.