TCL yazılım tarafında sorunlu bir firma LG TV için en iyi seçenek olur hocam.
Önerim budur 5 yıl boyunca webOS güncellemesi sunuyor ayrıca işlemcisi çok daha güçlü.![]()
65 inç LG QNED AI QNED80 4K Smart TV 2024 - 65QNED80T6A | LG TR
LG'nin yeni nesil Smart AI TV'lerini keşfedin, QNED80 ultra büyük 65 inç Smart TV ile senkronize olun, alfa 5 AI İşlemci 4K 7.Nesil, büyüleyici QNED Renkleri, webOS 24 ve zarif Süper İnce Tasarım ile olağanüstü grafikler ve ses ile donatılmış.www.lg.com
Önerdiğin model gayet iyi. Eğer alabiliyorsan C655 Pro al subwoofer var ekstra olarak.
TCL 65C655 gayet iyi görüntü kalitesi olarak asla üzmez, 65t7b ile arasındaki özellikler açısından bir bilgi kirliliği var gibi hissediyorum. Sanırım C655 serisi bir tık daha önde.
TCL sitesinde bir yanlışlık var gibi. Örneğin 65T8B modelinin bilgileri Avrupa ve Türkiye'de farklı gözüküyor.TCL 65C655 gayet iyi görüntü kalitesi olarak asla üzmez, 65T7B ile arasındaki özellikler açısından bir bilgi kirliliği var gibi hissediyorum. Sanırım C655 serisi bir tık daha önde.
İlginç olan bazı yabancı forumlarda T7B ile C655 aynı seri denmiş. Ama Hepsiburada (kendisi) 2'sini ayrı ayrı satıyor. Konuya açıklık getirilse de millet de ona göre satın alım yapsa.TCL sitesinde bir yanlışlık var gibi. Örneğin 65T8B modelinin bilgileri Avrupa ve Türkiye'de farklı gözüküyor.
Bahsettiğin model iyi duruyor. Fiyatına göre alınabilir.
TCL sitesinde bir yanlışlık var gibi. Örneğin 65t8b modelinin bilgileri Avrupa ve Türkiye'de farklı gözüküyor.
İlginç olan bazı yabancı forumlarda t7b ile C655 aynı seri denmiş. Ama Hepsiburada (kendisi) ikisini ayrı ayrı satıyor. Konuya açıklık getirilse de millet de ona göre satın alım yapsa.
30.000 lira güzel fiyat bu TV için. Aralarında fark olup olmadığı hakkında TCL ile iletişime geçip kesin bir bilgi almayı deneyebilirsiniz. Biz de öğrenmiş oluruz.Eki Görüntüle 2518335
29 liraya satıyor bunu eğer bu cihaz arasında fark yoksa ve işlemci Pro bunda bu daha uzun ömürlü bir seçenek olabilir benim için.
30.000 lira güzel fiyat bu TV için. Aralarında fark olup olmadığı hakkında TCL ile iletişime geçip kesin bir bilgi almayı deneyebilirsiniz. Biz de öğrenmiş oluruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.