Captain26

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir sistem toplamak veya hazır sistemlerden almak için araştırma yapıyorum. Ancak en doğru kararı verebilmek adına sizlerin de fikirlerini almak istedim. 35 bin TL civarında bir bütçem var, ancak gerekirse 40 bin TL'ye kadar çıkabilirim. bu bütçeye monitör, klavye ve mouse de dahil olacak. Ek çevre birimleri ikinci el de alabillirim illa 1. el olacak diye bir isteğim de yok.

önceliklerim:

• FPS oyunları ön planda olsa da, zaman zaman hikayeli oyunlar da oynayabilirim. beni her iki tarafta da üzmeyecek bir sistem istiyorum.
  • RDR2, Witcher gibi oyunları oynatsın diye bir beklentim yok ama oynatırsa da güzel olur.
  • 2-3 yıl sonra donanım güncellemek istediğimde toplu değişiklik yapmadan (örneğin sadece ekran kartı veya işlemci değiştirerek) devam edebilmek istiyorum.
  • Sizce ekran kartını AMD mi yoksa RTX mi almalıyım.
  • Ve eğer hazır sistem aldıysanız nerden aldınız? Ne kadar sürede geldi? Performansı nasıl? Ve ne aldınız?
Bu kriterlere uygun bir sistem öneriniz var mı? Veya şu sistemi incele diyebileceğiniz bir seçenek var mı? şimdiden teşekkürler!
@MelihÖzer

Son düzenleme:
36 k ya 7800 XT.
Ryzen 5 7500 F var.

Aslında o konuda da kararsızım acaba RTX mi alsam yoksa AMD mi diye herkes NVIDIA'yı savunuyor DLSS özelliklerinden dolayı bir yandan da AMD'nin o fiyat aralığındaki cihazları FPS değerlerinde RTX serisini geride bırakıyor ama AMD için de sorunları var diyorlar sizce bu fiyat aralığında AMD mi yoksa NVIDIA mı?

Ekran kartı RTX işlemci Ryzen seç.

Teşekkürler hocam aklıma takılan bir şey var sizce dediğiniz parçaları hazır sistemde mi almalıyım yoksa kendim sipariş edip bir yerde mi yaptırmalıyım? Korkum şu yönde kargoda herhangii bir zarar gelir diye korkuyorum.

Ekran kartı RTX işlemci Ryzen seç.

RTX'in hangi modelini önerirsiniz veya beğendiğiniz bir sistem, hazır sistem varsa yazarsanız sevinirim. Ve 2. el almak yönümndeki fikirleriniz nelerdir?

Zarar gelirse iade edersiniz, parça kalitesi olarak daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…