35 bin TL'ye Cub önerisi

enesiskk

Decapat
35 bin bütçe civarına cub bakıyorum.
10 km civarlarında, Küba ege 100, RKS Sniper 50 Pro (x), Arora Smart 50 gibi ilanlar bulabiliyorum. Öneriniz ne olur?
Ege 100 motor olarak çok daha güçlü gözüküyor, daha mı mantıklı olur?

@Y.Can Aydın hocam RKS Sniper Pro X almayı düşünüyorum, sizin motorunuzda Sniper Pro sanırım. Tavsiye ediyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Etiket için teşekkür ederim. Burada önerebileceğim Sniper Pro X olacaktır. Yanında 135CC (genel olarak bu şekilde) yükseltme kiti ile beraber gelmekte. Eğer ikinci elde alacaksanız zaten belirtilir ayrıyeten krankınında 135CC'ye uyumlu şekilde yükseltildiğinden de emin olun. Çünkü aşırı zorlamalarda 50CC uyumlu krank arıza verebilir ileriki zamanlarda. Önde disk olması ve elektroniği az olması nedeniyle seçebilirsiniz.pro X'te de olumsuz yönleri ağır çanta konulunca çanta demirinin vida yerlerinde kırılması, titreşimden vidaların düşmesi veya gevşemesi, yine titreşimden sele altı grenaj vidalarında çatlama ve son olarak egzozda çatlama olabilir. Bunların hepsinin olacağı garanti değil. Kendi motorum olan Sniper Pro'da iç tarafta bir parça grenaj vidasında çatlama olmuş önceki sahibinde benim için çok önemli değildi. Bir diğeri olan vida ve gevşemesi oldu. Haftada bir kez bütün vidaları kontrol edip locktite ile sıkmak gerekiyor. Onun dışı motorumdan memnunum toplam 5500 km yaptım herhangi bir sıkıntısı yok. Arora'yı önermememin nedeni elektroniğe kayması. Dijital kadran ve ön sinyallerinin olduğu bölüm easy Pro'da olduğu gibi yanmayabilir. Ege içinse ön arka frenlerinin kampana olması. Yüksek hızda durmanız kampana frenle neredeyse çok zor. Eğer Full kampanalı motor kullandıysanız az çok fikrinin olabilir. Düşük Km'de Sniper Pro veya Pro X bakılabilir.

@enesiskk
Anladım hocam çok teşekkür ederim. Bulduğum ilan şuan da bu
Sahibi ile iyice detayları konuşup alıcam ama 135 ccye uyumlu yükseldiği hakkında yalan söyleyebilir sanırım krank için. Kontrol etmemin bir yolu var mıdır ki?
Diğer sorunları zaten her çinli motorda olan sorunlar onları hallederim gibi geliyor.
Easy pro 50 çok güzel gözüküyor diye alacaktım ama bütçemde ilan kalmadı o yüzden sniper pro xe kaydım bende.

Krankı kontrol etmenin herhangi bir yolu maalesef.Gördüğüm kadarıyla sepet mevcut.Sepet demiri vidalarını kontrol edin.Seleyi kaldırmşken oradaki grenaj vidalarına da bakın çatlama vs olmuş mu.Dediklerime dikkat etseniz yeter.

Anladım hocam sağolun tekrardan.

@Görkem Umut
Hocam merhaba, hero dash gibi 110cc otomatik modeller ile sniper pro x arasında tavsiye verme şansınız var mı?
Bütçe sabit zaten, hero dashin sadece görüntü farkı ve otomatik vites oluşu var onun dışında çoğu şeyi aynı gibi görünüyor. Öneriniz ne olur?

Son düzenleme:
Sniper Pro dediğiniz modelin ne olduğunu bilmiyorum. O yüzden yardımcı olamayacağım.
Hocam klasik cup motorlardan bahsediyorum aslında. Bilginiz var mı?
Yoksa da hero dash, rks spontini tarzı 110 cc modellerden bilginiz varsa da fikir verirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…