35 bin TL'ye DDR5 sistem önerisi

Bütçe
35.000
Anladım danışmanız normal zaten. Dediğim gibi şu an fiyatlar indirimsiz ve uçuk durumda 5060'lı sistemler ve 9060XT'li sistemler 30-35k arasında. Kasım indirimlerinde çok daha avantajlı fiyatlara gelecektir.

Hocam oyun oynamayacak bir insan için, soru falan hazırladığını söyledi hocamız, geniş ekran yüksek çözünürlük bir monitör daha iyi olmaz mı 32 inç olanlardan.

Kasım'da yine sizleri etiketlesem yardımcı olur musunuz?

Yeni konu açıp etiketlerseniz daha iyi olur hocam arkadaşı hem başkaları da yardımcı olur.

Çok oyun oynamayacağım diyor. Ya şimdi masaüstü istiyor. Televizyonu akıllı televizyonlardan geniş ekran dizi film oradan izler. Oyun ve soru işleri için masaüstü istiyor. Onun isteği bu yöndeyken bana bir şey demek düşmez. Ben sordum çünkü ne yapacaksın şunu mu yapsak bunu mu yapsak diye. Masaüstü istiyor.

O zaman hocam diğer arkadaşın dediği gibi muhteşem kasım mı Kara Cuma mı bir şeyler oluyor kasım'da monitör+PC'yi 35kya kapatabilir ekran kartı 5060tan aşağı olmaz Ti bile olabilir belki o zaman tekrar fiyatlara bakmak lazım iyi akşamlar.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Hocam oyun oynamayacak bir insan için, soru falan hazırladığını söyledi hocamız, geniş ekran yüksek çözünürlük bir monitör daha iyi olmaz mı 32 inç olanlardan.

Olmaz hocam. 32inç monitörler yüksek Hz isterse pahalı olur. 60Hz'da yetersiz olur. Alacağı sistemde giriş seviyesi bir sistem olacağından 24inç Full HD, IPS panel, 165-200Hz bir monitör almak daha mantıklı olacaktır.

Haklısınız hocam ifade yasağım var beğen bırakamıyorum kusura bakmayın böyle yazdım o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…