35 bin TL'ye elektrogitar tavsiyesi

Muhammed Aliç

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1070
İ7-8700
16GB 3600 MHz RAM
Turbox B85 Motherbord
Kioxia 1TB M2 SSD
Meslek
öğrenci
Yeni başlıyorum ancak ileride değişmem zor olacağı için orta üst seviye arası Max 35k civarı bütçem var. Aklımda Schecter C-6 Pro, Ibanez ARZ700 ve Ibanez ARZ800 var. Çoğunlukla alternatif rock çalacağım, pilli bebek şebnem ferah duman mor ve ötesi gibi. Bunu yanında amfi de önemli tabii hh dizilimi daha iyi diye karar verdim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Schecter ile o istediğin tonlara zor ulaşırsın clean kanalda çok uğultu yapar. H s s dizilimli gitarlara bakmani öneririm daha iyi bir ton yelpazen olur.

Schecter ile o istediğin tonlara zor ulaşırsın clean kanalda çok uğultu yapar. H s s dizilimli gitarlara bakmani öneririm daha iyi bir ton yelpazen olur.
Hocam HH dizilimli ne önerirsiniz strat kasa

Senin çalmak istediğin türlerle h h biraz yorar adamı. Hh dizilim biraz daha metal cins şarkılara güzel oturur. Hh strat yok fazla super stratlar var onlarda da Schecter ESP dışında o bütçeyle çok iyi şeyler çıkmıyor. 2.el alma şansın var mı?

2. el maalesef taksitle alacağım çünkü onda da Schecter Omen Extreme 6 düşünüyordum sadece alternatifte çalmayacağım arada rock metal karışık olacak alternatif çoğunluklu.

Schecter güzel tercih olur o zaman. Ama clean kanalda özellikle biraz crunch bir ton alabilirsin youtube'dan bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Bu da mvö duman tarzı çalarken biraz yorabilir onun dışında üzmez.

Ne demek istediğiniz anladım bayağı bir araştırmıştım bir güzel amfi ve ses kartı ile ton meselesini çözebileceğimi düşünüyorum arkadaşımda aynısını yapmıştı ilginiz için çok teşekkür ederim başka bir tavsiyeniz var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…