35 bin TL'ye hazır sistem önerisi

joebarbao

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlmeci: İntel İ5 10400f Ekran Kartı: Asus Dual Rtx 2060 6 gb Ram:Pny 2*8 3200MHz Ssd: Kioxia Exceria 480GB sata Hdd: Seagate Barracuda 1TB Monitör:Rampage 23,8" RM-344 Led 144Hz 1ms Klavye:Gamebooster G918 Red Switch Beyaz Mouse:Razer Deathadder Essential Beyaz
Merhaba arkadaşlar kasım başı gibi hazır sistem almayı düşünüyorum, kredi kartından alacağım limitim 35 bin TL. Bakıyorum ama ya PSU C4 oluyor, ya DDR4 oluyor veya millet hep RTX 5060 8 GB'yi almayın diyor. Ne yapacağımı bilemedim, siz ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer bir bütçeyle ben de bakınıyorum ,belki max 40k sadece kasaya şeklinde. Parça parça toplama da yapılabilir muhtemelen daha mantıklı olur. Bir kemik sistem oluşturabilirsek eğer. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa güzel olur.

İşte sıkıntı hep benim kullandığım PC rahmetli olacak yakında, 35 bin liraya alabildiğimin en iyisini alabileyim diyorum da hep sıkıntı.

SSD yetmeyebilir bunda.

Teşekkür ederim, tavsiye için giriş seviyesi olduğu için patates dediniz galiba ve Tebilon markası güvenilir mi hocam?

Teşekkür ederim, tavsiye için giriş seviyesi olduğu için patates dediniz galiba ve Tebilon markası güvenilir mi hocam?
Hem özelleştirme hemde anakartın a620 olmasından dolayı dedim ordaki hiçbir anakart özelleştirmesi iyi değil direk böyle al alıcaksan. Güvenilirdir PCH ile anlaşmalı sistem çıkartıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…