35 bin TL'ye kadar iPhone önerisi

Ekranının giriş seviyesi Reeder'lar ile aynı yenileme hızına sahip olması, bir sürü sensörün kısılmış olması, bir sürü yüksek konforlu deneyim sağlayan özelliklerin kaybolduğu, ekranın fiyatındakilere kıyasla kötü ve çentiğinin büyük olması, priz ile muhteşem bir bağınızın gelişecek olması, fiyatındaki cihazlara göre tek kabul edilebilir yanının işletim sistemi ve belki işlemcisi, ısınıp pil sağlığının çabuk düşmesi, eğer bütçe 50.000 TL değilse alacağın düz modellerin güncel olmaması, kamera konusunda birçok ek ürünlerden sırf düz model olduğu için mahrum bırakılması, yeni nesil veya kendi senesinde çıkmış cihazların sahip olduğu modern deneyimlerin Pro ve Pro Max'te olup düz modelde olmaması.
Bunlar Sadece kağıt üstünde bir kere bile uğramayacağın özellikler gibi gözükebilir Ama bu özellikleri Zaten fark etmeden günlük hayatında sürekli olarak kullanıyorsun en basitten GPS kullanırken bile IPhone'un düz modelleri ile Pro Pro Max ve Android amiralleri arasında ciddi farklar var.
Daha birçok şey sayabilirim ama cidden parmağım yoruldu bir yerden sonra sesli yazmaya geçtim.
Hocam anlıyorum da gerçekten IOS'u deneyimlemek istiyorum artık. Hani ne yapabilirim anlamadım. 2. el üst modellerine mi bakayım? Yurtdışı desen olmaz, yenilenmiş desen olmaz... IOS deneyimini çok merak ediyorum çünkü Android kullanmaktan gınağa geldim gerçekten. Bu deneyimi yaşamak için en doğru seçenek sizce ne? Az kullanılmış 2. el üst modellere mi bakmalıyım?

Hocam anlıyorum da gerçekten IOS'u deneyimlemek istiyorum artık. Hani ne yapabilirim anlamadım. 2. el üst modellerine mi bakayım? Yurt dışı desen olmaz, yenilenmiş desen olmaz... iOS deneyimini çok merak ediyorum çünkü Android kullanmaktan gınağa geldim gerçekten. Bu deneyimi yaşamak için en doğru seçenek sizce ne? Az kullanılmış 2. el üst modellere mi bakmalıyım?

Yurt dışına bulaşma bu bütçede ikinci el bir Pro'ya da Pro Max model bak yine de önceden uyarım olsun cidden merak edildiği kadar bir olay yok. Birebir Ben de merakımdan iPhone deneyimledim bir süre 2 hafta sonunda ne kadar boğucu ve kişiselleştirmeden yoksun tamamen default kullanılan bir sistem olduğundan sıkılmaya başladım. Bayağı sıradan gelmeye başladı. Zaten iOS telefonu alırım hiçbir ayarını merak etmem kurcalamak istemem aldığım gibi SIM kartını takar kullanırım bana sorun çıkarmasın optimizasyonu güzel olsun mantığında kullanılacak bir işletim sistemi Onun dışında özgürlük, kişiselleştirme, telefonda kendine göre bir tasarımı yaratma olarak özellikle One UI olmak üzere Android daha önde.
Ha Tabii ki IPhone'da çok güzel bir marka ikinci el Pro, Pro Max bulursan ve İlla heves ettim diyorsan her şekil alınır.

Hocam anlıyorum da gerçekten IOS'u deneyimlemek istiyorum artık. Hani ne yapabilirim anlamadım. 2. el üst modellerine mi bakayım? Yurtdışı desen olmaz, yenilenmiş desen olmaz... IOS deneyimini çok merak ediyorum çünkü Android kullanmaktan gınağa geldim gerçekten. Bu deneyimi yaşamak için en doğru seçenek sizce ne? Az kullanılmış 2. el üst modellere mi bakmalıyım?
Fazla merakla ilgili bir söz biliyorum hocam 🙂.

35.000'e kadar çıkar hocam. iPhone almayı düşünüyorum.

@Smmmhunter
13 öncesi alınmaz eskidi artık, 13 ideal ama pro ve pro maxlerden özellik olarak kısıtlanmış tüm düzler , bataryasını dert etmezsen kullanacağını düşünüyorum. Güzel telefondur, uzun götürür. Daha iyi androidler de var ama senin seçimin. Deneyimlemek istiyorsan deneyimle sonra satarken güzel fiyata satarsın, daha iyilerini alabilirsin zaman geçtikçe. Androidleri çok düşük fiyata satarsın. Iphone kadar 2. elleri sağlam değil fiyat konusunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı