35 bin TL'ye kadar TV önerisi

bafralı

Kilopat
Herkese iyi sosyaller arkadaşlar, şu 3 model arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz? Önceliklerim uzun vade kasma donma yapmayan, görüntü ve stabilite. Ya da Max 35k seviyelerinde önerileriniz var mı?

Teşekkürler şimdiden herkese.

Herkese iyi sosyaller arkadaşlar, şu 3 model arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz? Önceliklerim uzun vade kasma donma yapmayan, görüntü ve stabilite. Ya da Max 35k seviyelerinde önerileriniz var mı?

Teşekkürler şimdiden herkese.
TCL olan modeli alabilirsiniz.

Bir şey değil.

Hocam TCL modeline karşı şöyle bir F/P ürünü var, son olarak bunu da bir yorumlar mısınız acaba. Biraz daha ucuz olduğu için Onvo için bastırıyor bizimkiler ama aralarında temiz 10k da fark var. Sizce TCL modeli bu farka değer mi yoksa Onvo bizi üzmez mi?
Son eklediğim TCL QLED değil ekran konusunda çok mu fark eder acaba
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam TCL modeline karşı şöyle bir F/P ürünü var, son olarak bunu da bir yorumlar mısınız acaba. Biraz daha ucuz olduğu için Onvo için bastırıyor bizimkiler ama aralarında temiz 10k da fark var. Sizce tcl modeli bu farka değer mi yoksa Onvo bizi üzmez mi?..teşekkürler

Onvo 4K 60 Hz iken TCL de 4K 60 Hz. Ben olsam TCL olan modeli seçerdim. Onvo kullanmadığım için Onvo hakkında yorum yapamam.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı