35 bin TL'ye laptop önerisi

OzelHaber

Hectopat
Merhaba, arkadaşımın 30 35 bin bütçesi var 2. el alacak. 0'da 4050 falan olduğu için. Sorunsuz ne alabilir? 4000 serisi olacak büyük ihtimal her laptopta bir kronik sorun var neredeyse. Ben ASUS TUF önerdim ama sizin de fikirlenizi almak isterim.

Bölgenizi belirtebilir misiniz?

Bursa hocam. Ama yakın illere de gidebilir bir sıkıntı olmaz.

Denildiği gibi kusuru yoksa ve garantisi devam ediyorsa süper fiyat. İstanbul'a gelebilirse süper olur, 12 taksit imkanıda var gördüğüm kadarıyla. Satıcı ile daha detaylı konuşmanızı öneririm. Özellikle sıcaklıklar hakkında konuşursanız iyi olur. Sıvı metalin akmış olma ihtimali olabiliyor bu modellerde bu sebeplede sıcaklıklar fırlayabiliyor, en kötü servise yeniletirsiniz fakat dediğim gibi sormakta fayda var.

Denildiği gibi kusuru yoksa ve garantisi devam ediyorsa süper fiyat. İstanbul'a gelebilirse süper olur, 12 taksit imkanıda var gördüğüm kadarıyla. Satıcı ile daha detaylı konuşmanızı öneririm. Özellikle sıcaklıklar hakkında konuşursanız iyi olur. Sıvı metalin akmış olma ihtimali olabiliyor bu modellerde bu sebeplede sıcaklıklar fırlayabiliyor, en kötü servise yeniletirsiniz fakat dediğim gibi sormakta fayda var.
Sağ olun hocam. Bu modeli ben de biliyorum, ekranı muhteşem. Ama sıcaklıklar konusunda ben de emin olamayabilirim gerekirse test istettiririm. Herhalde bilindik bir kronik sorunu yoktur. Aynı fiyatlara Nitro 16 larda var siz hangisini tercih edersiniz? Bu modelin native 2k olması biraz soru işareti 4060 için. Zaten rekabetçi oyunlar oynamıyor çok işlemci o yüzde pek sıkıntı değil. Nitro 16 da bana mantıklı gelmişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı