35 bin TL'ye oyun ve render için laptop önerisi

Bütçe
35 bin tl
Dün siparis verdim nitro 16
Gider beni bulur bahsettiginiz sorun

Dün siparis verdim nitro 16
Hocam inşallah sıkıntı çıkmaz zannetmiyorum çünkü bu problem çoğunlukla 4060 4070 li cihazlarda mevcuttu 4050 li nitro 16 alıp bu problemle karşılaşana rastlamadım şimdiye kadar. Hayırlı olsun şimdiden umarım uzun yıllar sıkıntısız kullanırsınız. Sizden ricam deneyimlerinizi bizle paylaşır mısınız bende 4050li nitro 16 modelini merak ediyorum

32 bin TL'ye Nitro 16 almak yerine 33bin TL'ye RTX 4060 LOQ almak daha iyi değil mi?

Dün sipariş verdim Nitro 16

Bende şanssız olduğum için hiç risk almak istemiyorum bu konuda .

32 bin TL'ye Nitro 16 almak yerine 33bin TL'ye RTX 4060 LOQ almak daha iyi değil mi?

LOQ ekran karti 105 watt islemci 12 .nesil ssd 512
Nitro 140 watt 13.nesil ssd 1 tb

Bana daha mantikli geldi

LOQ ekran karti 105 watt islemci 12. Nesil SSD 512
Nitro 140 watt 13.nesil SSD 1 TB

Bana daha mantikli geldi

105 watt ekran kartı 4060 8 GB VRAM. Hem RTX 40 serisinde ekran kartları 90 wattan sonra performans farkı yaratmıyor. RTX 4050 6 GB VRAM yerine 8 GB VRAM'li 4060 alırım açıkçası. Çoğu oyunda 30-50 FPS daha fazla veriyor ve VRAM darboğazına takılmıyor 4060. Cyberpunk oyununda RTX 4050 yer yer VRAM darboğazı yaşıyor. İşlemci olarak da oyunlarda pek performans farkı yaşatmaz. Sırf işlemci için alıyorsanız i5 14. nesilli HP alın aynı fiyat bandında sonuçta .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
4060 ekran kartı ileriki zaman için yeterli olacaktır. 4050'nin VRAM'i düşük olduğu için biraz kötü bakıyorum.

Son düzenleme:
Acer nitro 16 söyleme sebebim burada bir arkadas 9 aydir kullanmis ve güzel bir inceleme iletisi atmiş.
Sıvı sogutma 165 hz ekran yenileme 230 pil gücu gibi artilarida oldugu icin ben bunu tercih ettim.
Artik gerisi kismet

Hocam burada artık kişisel tercihler ön plana çıkıyor. Redinder işleriyle uğraşıp daha çok işlemci ağırlıklı oyunlar oynayan birisi için nitro 16 daha mantıklı tercih olacaktır ama hikayeli oyunlar oynayan birisi için kuşkusuz 4060 daha mantıklı seçim olacaktır. Benim kullanım alanıma göre ben olsam loq alırdım ama nitro 16 da çok iyi cihaz ekran kartı dışında bütün konularda loqu tokatlar

LOQ ekran karti 105 watt islemci 12 .nesil ssd 512
Nitro 140 watt 13.nesil ssd 1 tb

Bana daha mantikli geldi
Hocam 4000 serisinde 100w üzerinde oyun anlamında fps farkı oluşmuyor arta kalan watt değeri renden vb. kısımlar için koyulmuş

Sırf render için alacaksanız i5 14. nesil RTX 4050'li laptoplar vardı uyguna hocam. Size kalmış.

Acer Nitro 16 söyleme sebebim burada bir arkadas 9 aydir kullanmis ve güzel bir inceleme iletisi atmiş.
Sıvı sogutma 165 Hz ekran yenileme 230 pil gücu gibi artilarida oldugu icin ben bunu tercih ettim.
Artik gerisi kismet

Kronik sorunları var mıdır Acer Nitro 16'nın. Ölü pixel çok çıkıyor mu?

Dün sipariş verdim Nitro 16

Ulaştı mı cihaz hocam. İlk izlenim nedir? Işık sızması, ölü pixel gibi sorunlar var mıdır?

Son düzenleme:
Ulaşti hocam simdilik bir sorun görunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…