YüzbaşıJohnPrice
Gigapat
Daha fazla
Stoklar tükeniyor biraz daha yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaş forumda yeni zaten, çok üstüne gitmeyelim umursamayalımDostum kafan iyi mi? Önerdiğin sistemler rezalet, spam atıyorsun ve yapay zekaya yaptırıyorsun.
Arkadaş forumda yeni zaten, çok üstüne gitmeyelim umursamayalım.
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Fark ettim. Şimdi durdu zaten. Keşke forumda şu yapay zeka kullanımıyla ilgili bir kısıtlama olsa.Uyarmamıza rağmen yapıyor ama.
Uyarmamıza rağmen yapıyor ama.
@Zoilist Bu iki sistemden biri uzun zaman işinizi görecektir, kriterlerinize de uyuyor zaten.GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
2. attığının ekran kartının markası Palit ve açıkçası Palit'ten hiç haz etmiyorum kalitesiz mal kullanıyorlar.
Selamun aleyküm, palit gayet iyi bir OEM markasıdır. 7800xt'li bir kasa ayarlayın o fiyata. Gamegaraj sistemlerinde çok dandik psu kullanıyor genellikle, daha iyi psu'lu denk getirebilirseniz iyi olur.2. attığının ekran kartının markası Palit ve açıkçası Palit'ten hiç haz etmiyorum kalitesiz mal kullanıyorlar.
30TL farkla INNO3D yapabilirsiniz. Ayrıca Palit çok ta kötü bir marka değil.
kk sorun mu var acabaBu fiyata ne 3050'si, ne 1660'ı? Yapay zekaya yaptırdığınız çok belli.
Derken? 40.000 TL'ye 4070'li sistemler varken niye 3050 tercih edilsin?kk sorun mu var acaba