35 bin TL'ye üniversite için iPad önerisi

KerbeX

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus RTX 2060
AMD Ryzen 5 3600
Meslek
Öğrenci
iPad icin bilgisayarimi satacagim. Max 30 35k lira olacak şekilde bölümüm fizyoterapi ve rehabilitasyon, Air mi Pro mu yoksa normal mi almalıyım? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Her modeli işini rahat görür, Pro'nun diğerkinlerden artısı 120Hz ekran ve mıknatıslı kaleme sahip olması. Şarj edilirken IPad'e tutunması yeter. Rahat ödeyeceksen para sıkıntı değilse Pro al.

iPad icin bilgisayarimi satacagim. Max 30 35k lira olacak şekilde bölümüm fizyoterapi ve rehabilitasyon, Air mi Pro mu yoksa normal mi almalıyım? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Her modeli işini rahat görür, Pro'nun diğerkinlerden artısı 120Hz ekran ve mıknatıslı kaleme sahip olması. Şarj edilirken IPad'e tutunması yeter. Rahat ödeyeceksen para sıkıntı değilse Pro al.

Mıknatıslı kalem Air'de mevcut.

Air en iyisi Pro kadar güçlü değil fakat rakiplerinin amiral gemisi tabletlerine kafa tutabilecek güçte hatta çoğundan daha güçlü.

Samsung Tab S9 da alabilirim iPad yerine sorun cikarirsa diyeceğim de bilmiyorum arada kaldim.

Sorundan kastınızı anlamadım hocam Tab S9 da iyi bir cihazdır fakat Air daha performanslı bir cihaz ve kalem bedava geliyor yanında.

Uzun kullanım açısından her türlü Air derim çünkü gerçekten S9'dan çok çok daha güçlü bir tablet.

Air işinizi fazlasıyla görür. Şu an Apple'ın kendi sitesinde eğitim indirimi var Air veya Pro alanlara pencil Pro'yu hediye ediyorlar. iPad Air Satın Alın

Hocam bugün bayilere gideceğim abim ile telefonum Android problem olur mu? Ders için PDF'ye yazı yazma falan slaytlarla uğraşacağım bir de arada bir film izlerim Air'in 11 inçlik versiyonunu alamayi duşunuyorum 22K TL'ye duşuyor kalemle beraber oğrenci indirimi ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı