iPad icin bilgisayarimi satacagim. Max 30 35k lira olacak şekilde bölümüm fizyoterapi ve rehabilitasyon, Air mi Pro mu yoksa normal mi almalıyım? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Her modeli işini rahat görür, Pro'nun diğerkinlerden artısı 120Hz ekran ve mıknatıslı kaleme sahip olması. Şarj edilirken IPad'e tutunması yeter. Rahat ödeyeceksen para sıkıntı değilse Pro al.
iPad icin bilgisayarimi satacagim. Max 30 35k lira olacak şekilde bölümüm fizyoterapi ve rehabilitasyon, Air mi Pro mu yoksa normal mi almalıyım? Bilgilendirirseniz sevinirim.
air işinizi fazlasıyla görür. şu an apple'ın kendi sitesinde eğitim indirimi var air veya pro alanlara pencil proyu hediye ediyorlar. iPad Air Satın Alın
Her modeli işini rahat görür, Pro'nun diğerkinlerden artısı 120Hz ekran ve mıknatıslı kaleme sahip olması. Şarj edilirken IPad'e tutunması yeter. Rahat ödeyeceksen para sıkıntı değilse Pro al.
Air işinizi fazlasıyla görür. Şu an Apple'ın kendi sitesinde eğitim indirimi var Air veya Pro alanlara pencil Pro'yu hediye ediyorlar. iPad Air Satın Alın
Hocam bugün bayilere gideceğim abim ile telefonum Android problem olur mu? Ders için PDF'ye yazı yazma falan slaytlarla uğraşacağım bir de arada bir film izlerim Air'in 11 inçlik versiyonunu alamayi duşunuyorum 22K TL'ye duşuyor kalemle beraber oğrenci indirimi ile.