Çok olan malın değeri az olur fazla ilan olması aksine elden çıkarmaya çalışan daha çok insan olması anlamına gelir motorda sorun varsa zaten elerler bakmazlar bile ilanına çevremdeki çoğu arkadaşım Drift L'sini satamadı bitanesinde 2 tane var
Ve makine çok dandik hadi 125 CC para vermeyelim acemiliği atalım diyoruzda motorun anlamı zaten sürerken keyif almak beğenmediğin bir motoru ucuz diye almak değil. R125 almayı düşünen adama drift önermişsiniz komik.
Arkadaslar su forumlarda kavga etmeyin. Tamam en iyi 125cc motor onericisi sizsiniz, adam 68 bin liraya elindeki en iyi seceneklere bakarken R125'i bulmus. Buyuk ihtimalle baktigi motorun ne km'si orjinal ne de kendisi. Agir hasar kayitli motor. Boyle bir motor asiri bir firsat parasi olmadigi surece alinmaz.
Güzel kardeşim benim hayatında hiç motor kullandın mı ya da bugüne kadar kaç tane motorun oldu bilmiyorum ama SRK 125R kullanmamış biri olarak SRK 125R alabilir demen komik.
Güzel kardeşim benim hayatında hiç motor kullandın mı ya da bugüne kadar kaç tane motorun oldu bilmiyorum ama SRK 125R kullanmamış biri olarak SRK 125R alabilir demen komik.