Masaüstü mü yoksa dizüstü bir bilgisayar mı kullanıyorsunuz? Dizüstü için oyunda normal sıcaklıklar denebilir. CPU kullanımına değil de işlemci kaç GHz'de ne kadar voltaj çekiyor onlara bakmak biraz daha sağlıklı olabilir.
Dizüstü bilgisayarınız yüksek performans madunda olabilir, bilgisayarınız hava almıyor olabilir, içi toz toplamış olabilir ancak 80 derece işlemci sıcaklığı dizüstü bilgisayarlar için dert edilecek bir derece değil.
Normal olabilir ama bu oyunu 1 haftadır oymuyorum ve 80 dereceyi geçmiyordu şimdi açtıktan 3 dakika sonra 90'ı görüyor bi anormallik var neden olabilir?
Dizüstü bilgisayarınız yüksek performans madunda olabilir, bilgisayarınız hava almıyor olabilir, içi toz toplamış olabilir ancak 80 derece işlemci sıcaklığı dizüstü bilgisayarlar için dert edilecek bir derece değil.
Normal olabilir ama bu oyunu 1 haftadır oymuyorum ve 80 dereceyi geçmiyordu şimdi açtıktan 3 dakika sonra 90'ı görüyor bi anormallik var neden olabilir?
Benim laptop 95-100'ü görüyordu hatta bazen klavyem o kadar çok ısınıyordu ki elimi koyamıyordum seninki yine iyi... Oynadığın oyun belli yüksek performansda zaten 80-90 derece olur çoğu laptopta. Azaltmak istiyorsan laptop soğutucu alıp onun üstünde oynayabilirsin. Ya da MSI felan alacaksın ki oda neredeyse iki katına satıyor diğer markalara göre...