Steam 35 Dolara oyun önerisi

Baho78

Megapat
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX 7800 XT
İşlemci
AMD Ryzen 7 5700X
Merhaba hocalarım. Malum Steam indirimleri başladı biliyorsunuz. 35 dolar kadar bir bütçem var. Hikayeli oyuna ihtiyacım var. Assassin's Creed Shadow's almayı düşündüm. Ama tekrara düştüğünü bildiğim için bir tereddüt ediyorum. Cyberpunk, RDR2, TLOS serisi falan mevcut kütüphanemde. Sizin tavsiye ettiğiniz hikayeli oyunlar var mıdır acaba? AAA kalite olursa iyi olur.

Mafia 1 Definitive edition öneririm. Onun dışında crysis 1 ve 2 oynamanı kesinlikle tavsiye ederim özellikle 1. oyun cidden çok çok üst düzey gerek dublaj gerek hikayesi ve bilinmemezliği mükemmel bir oyun, kısa değil uzun da değil bitirme süresi yaklaşık oynayışına göre 7-8 saat.

Merhaba hocalarım. Malum Steam indirimleri başladı biliyorsunuz. 35 dolar kadar bir bütçem var. Hikayeli oyuna ihtiyacım var. Assassin's Creed Shadow's almayı düşündüm. Ama tekrara düştüğünü bildiğim için bir tereddüt ediyorum. Cyberpunk, RDR2, TLOS serisi falan mevcut kütüphanemde. Sizin tavsiye ettiğiniz hikayeli oyunlar var mıdır acaba? AAA kalite olursa iyi olur.

Assassin's Creed Odyssey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı