Merhaba.
GeForce NOW üzerinden Cyberpunk 2077 oynamaya çalışıyorum. Fakat sürekli FPS sorunları yaşıyorum. 35 Mbps bir internetim var. 720P'de bile oyun kasıyor. Gecikme yok ama oyun sürekli kasıyor.
Oynadığın oyun zaten sorunlu oyun bence oyunu değiştir bir bak.
3-4 ay önce Cyberpunk 2077 oynadığımda çok güzel oynatıyordu. RTX açık bile çok rahattı. Yeniden almayı düşünüyordum bir düşündürdü bu konu beni.
Oyun içindeyken CTRL+n yapın ve yayın akışına bakın. Görüntü akışı 60 FPS ise sorun oyundan kaynaklıdır ama görüntü akışı 60 FPS'in altındaysa sorun internetinizden ya da bağlandığınız sunucudan kaynaklıdır.
Oynadığın oyun zaten sorunlu oyun bence oyunu değiştir bir bak.
3-4 ay önce Cyberpunk 2077 oynadığımda çok güzel oynatıyordu. RTX açık bile çok rahattı. Yeniden almayı düşünüyordum bir düşündürdü bu konu beni.
Peki ping?Cyberpunk için boosteroid alınabilir. Ayrıca Boosteroid'in kütüphanesi daha geniş ve kaliteli. Mortal Kombat, GTA 5, RDR 2, gibi oyunlar var.
Peki ping?
Hiç bakmadım ama 16Mbps internetle GTA 5 bitirdim rahatsız etmedi beni internet hızın 25-35 Mbps arası ise rahat rahat oynarsın bence. Bende GeForce NOW biter bitmez almayı düşünüyorum daha akıcı bir deneyim sunuyor boosteroid.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.