35 Mbps altyapı 74 Mbps olmuş

Katılım
8 Şubat 2021
Mesajlar
271
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yani demek isdedigim bundan 6 ay once altyapı kontrol ediyordum alabileceğiniz maksimum altyapı 35 Mbps diyordu şimdi 74 Mbps. Şimdi ne oldu burada tam olarak anlamadım. Altyapı calismalari da yoktu burada bir anda nasıl olabilir? 74 Mbps şaşırdım, doğrusu aciklayabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet altyapı sorgulamadan baktım nasıl bilemez.
Orada tahmini olarak belirtiyor zaten. Bilemez çünkü altyapı yapıldığı bakır kalitesinden tutunda dışındaki koruyucunun aşınması, saha dolabının kaç kişi tarafından kullanılması vb. gibi şeyler etkiler. Zaten firmalar modemlerden aldıkları bilgiye göre o saha dolabının ortalamasını size sunarlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı