35 Mbps altyapı ile GigaFiber'e geçmek sorun oluşturur mu?

Anladım, peki altyapımızı değişirsek bu 35 Mbps değerimiz de değişir mi? Yani TurkNet GigaFiber için başvuru yapsak altyapımız değişir mi?
Evinize fiber altyapı geldiğinde alabileceğiniz maksimum hız değeri de değişecektir. TurkNet GigaFiber altyapısı için isterseniz başvuru yapabilirsiniz, başvuru yapmaktan zarar gelmez.

Hatta fibere kavuşma ihtimalinizi arttırmak adına kendi altyapısına sahip farklı firmalara da altyapı başvurusu yapabilirsiniz.

Evet 35 fiber alacaksanız.

Eğer adreste fiber altyapı mevcut ise TurkNet'in kullanıcıya verdiği en düşük hız 100 Mbps. Altyapı sorgulamada 35 Mbps çıkıyorsa eğer kullanıcının alt yapısı VDSL'dir fiber değildir. 35 fiber şeklinde bir hız almak TurkNet'te mümkün değil.

Pardon hocam VDSL de 100 verince kafam karışmış turknet'te fiber olunca belirtiyordu fiber diye.

Anladım peki alt yapımızı değişirsek bu 35 Mbps değerimiz de değişir mi yani TurkNet GigaFiber için başvuru yapsak alt yapımız değişir mi?
Pek sizi umursayacaklarını sanmıyorum genelde başvuru yapınca öyle olacak böyle olacak felan diyip sallıyorlar, ama başvuru yapmaktan da zarar gelmez çok kişi olarak yaparsanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…