goknet.com.tr
buyurun hocamHat değerleriniz kötü. Sorgulama yapıp sonucunu atar mısınız?
![]()
İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
goknet.com.tr
benim internet kopması sorunum modemi açıp kapayınca düzeliyor vdsl altyapımda önceki adsl kablosuna ek yapıldı bu sebep olabilir mi?Maalesef hat değerlerinden ziyade direkt altyapınız kötü. 486mt santral mesafesi çok fazla. Altyapı iyileştirmesi için başvuruda bulunmayı deneyebilirsiniz.
hız bana yetiyor benim sorunum ara ara download hızım 0 a düşüyor fakat upload ve pingte problem yokBence normal görünüyor. Ama abes bir şey var ki mesafen benden bir tık az olmasına rağmen kapasitenin benden az olması. Ben 564 metre mesafeden rahatça 65-70 Mbps arası hız alabiliyorum.
modemi kapatıp açınca veya sıfırlayınca düzeliyorhız bana yetiyor benim sorunum ara ara download hızım 0 a düşüyor fakat upload ve pingte problem yok
Normalde bu SNR'de zor ama hattınız CRC patlaması da yapıyor olabilir.Hız bana yetiyor benim sorunum ara ara download hızım 0'a düşüyor fakat upload ve pingte problem yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.