35 Mbps İnternet Yeter mi?

Yeter, 24'de yeter ama aşağısı zor biraz. Özellikle evde 2 kişiden fazlaysanız.

Yıllardır 8 mbps'lik internet kullanıyorum. 1 yıl Superonline'dan 30 mbps kullandım. Ping olarak bir farkını göremedim zaten interneti oyun kullanmak için kullanıyorum. Bu sebeple bu değerler önemli değil. Sürekli indirme, film izleme vs. yapmıyorsanız.

İnternet hızının önemi yok. Online oyun oynarken. Sadece indirme yaparken daha hızlı indirme yapmanı sağlar. Video falan izlerken işine yarar. Oyunlarda 1 MBPS internet bile yeterli. Kablosuz olarak bağlantı kalitesi iyiyse pinge etkisi çok düşük olur. Fazla sıkıntı yaşatmaz. Fakat siz oyun oynarken başka biri bağlıysa ve video falan izlerse o zaman ping tavan yapıyor.

1 Mbps internet yeterli değil maalesef. Minimum 4-5 Mbps download 0.5-1 Mbps upload gerekli sıkıntısız bir online oyun için.

QoS nedir?
Yeter, 24'de yeter ama aşağısı zor biraz. Özellikle evde 2 kişiden fazlaysanız.
4 Kişiyiz

Yükleme 4 Mbps

Son düzenleme:
Adam 35 Mbit yeter mi diyor, 35 Mbit ADSL internet mi var? VDSL alacak bence, 35'le uğraşma 75'lik al dedim.
İlk attığın mesajdaki kişi 35 Mbit az değil mi diyerek kendi aldığı 3Mbit hızı atmıştı kinayeli şekilde. Sende o kişiyi alıntılayıp 75mbit paket önerdin konu sahibine değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…