35 Mbps internete GFN alınır mı?

Attto

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, internetim 35Mbps arada 40Mbps oluyor alırsam lag veya olur mu? PC çöp olduğu için almak mecburiyetinde kalacağım aranızda hala kullanan varsa tecrübesini paylaşabilir mi?

Bende de 35 Mbps internet var ve yaklaşık 3 ay önce almıştım GFN Premium ve de oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim. Yani hem 35 Mbps bir internetle beni rahatça oynattı sadece binde bir takılmalar falan giriyordu ama sorun olmuyor fazla. 6 saat kesintisiz oturum erişimi veriyor ve sıralar da neredeyse yok gibi sadece akşamları ufak sıralar oluyordu onlarda Max 5 dakikada bitiyor.

Türkiye sunucusunda almayın. Global alın bence VPN ile. Türkiye sunucusuna vermeye değmez.

Çok sıra oluyor denemek için giremiyorum bile.

Yarın erken saatlerde uyanırsanız 7.30 gibi çok az sıra oluyor. Ben bir ara sabahlamıştım hasta olduğumdan bende o zamanlar GFN yoktu 15-16 kişi bekledim onlarda Max 10 dakika sürdü zaten yarın bayram çok yoğunluk olacağını düşünmüyorum.

Hocam Premium olmadan Türkiye sunucusunda oynanmaz ama Premium ile herhangi bir sorun olmuyor.

Hocam sabah us northeast ile giriyorum sıra bile olmadan mis gibi bedavada.(Saat 10 civarı.)

Hocam US Northeast de saat 10 gibi bile rahatça girebilirsiniz, 20 kişi falan oluyor. Daha bugün girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…