RxLeaton Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #21 zeki1981 dedi: Modemi telefon pirizinden mi bağlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet şu an modeme gelen kablo fazla uzun kabloyu kısaltsam nasıl olur sizce
zeki1981 dedi: Modemi telefon pirizinden mi bağlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet şu an modeme gelen kablo fazla uzun kabloyu kısaltsam nasıl olur sizce
Taylan Dinler Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.812 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 16 Mart 2021 #22 RxLeaton dedi: Evet şu an modeme gelen kablo fazla uzun kabloyu kısaltsam nasıl olur sizce Genişletmek için tıkla... Kablo telefon kablosu olduğu için kayıp olacaktır. Kabloyu kısaltın tekrardan değerleri atın.
RxLeaton dedi: Evet şu an modeme gelen kablo fazla uzun kabloyu kısaltsam nasıl olur sizce Genişletmek için tıkla... Kablo telefon kablosu olduğu için kayıp olacaktır. Kabloyu kısaltın tekrardan değerleri atın.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 16 Mart 2021 #23 RxLeaton dedi: Evet şu an modeme gelen kablo fazla uzun kabloyu kısaltsam nasıl olur sizce. Genişletmek için tıkla... Priz ile modem arasındaki kablodan mı bahsediyorsun? Bu kabloyu biraz kısalt ve elinde varsa orijinal kablo kullan. Değerlere tekrar bakalım.
RxLeaton dedi: Evet şu an modeme gelen kablo fazla uzun kabloyu kısaltsam nasıl olur sizce. Genişletmek için tıkla... Priz ile modem arasındaki kablodan mı bahsediyorsun? Bu kabloyu biraz kısalt ve elinde varsa orijinal kablo kullan. Değerlere tekrar bakalım.
Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.829 Çözümler 7 16 Mart 2021 #24 Müşteri Hizmetlerini ara. Önce durumu anlat hattıma baktırmak istiyorum diye söyle. Eve ekip göndermelerini talep et. Ücret karşılığında gelirler bakarlar. Sen de ona göre hattını yükselttirirsin.
Müşteri Hizmetlerini ara. Önce durumu anlat hattıma baktırmak istiyorum diye söyle. Eve ekip göndermelerini talep et. Ücret karşılığında gelirler bakarlar. Sen de ona göre hattını yükselttirirsin.
RxLeaton Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #25 zeki1981 dedi: Priz ile modem arasındaki kablodan mı bahsediyorsun? Bu kabloyu biraz kısalt ve elinde varsa orijinal kablo kullan. Değerlere tekrar bakalım. Genişletmek için tıkla... Atayım Bina içi kablolar bu şekilde Modem kablolarını da kısaltıp atacağım. Kabloyu kısattığımdaki sonuç değerler Taylan Dinler dedi: Kablo telefon kablosu olduğu için kayıp olacaktır. Kabloyu kısaltın tekrardan değerleri atın. Genişletmek için tıkla... Kabloyu kısalttım bina içi kabloların fotosunu yükledim. Dosya Ekleri IMG_20210316_181705.jpg 109,4 KB · Görüntüleme: 31 Ekran Alıntısı 2.PNG 30 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleme: 16 Mart 2021
zeki1981 dedi: Priz ile modem arasındaki kablodan mı bahsediyorsun? Bu kabloyu biraz kısalt ve elinde varsa orijinal kablo kullan. Değerlere tekrar bakalım. Genişletmek için tıkla... Atayım Bina içi kablolar bu şekilde Modem kablolarını da kısaltıp atacağım. Kabloyu kısattığımdaki sonuç değerler Taylan Dinler dedi: Kablo telefon kablosu olduğu için kayıp olacaktır. Kabloyu kısaltın tekrardan değerleri atın. Genişletmek için tıkla... Kabloyu kısalttım bina içi kabloların fotosunu yükledim.