35 Mbps internette kopmalar oluyor

latiass

Hectopat
2 senelik TurkNet kullanıcısıyım. Max 35 Mbps hız alabiliyorum. Son 2 aydır çok ciddi kopmalar yaşıyorum. Hız testi yaparken saniyesinde 10'dan 30'a, 30'dan 10a iniyor. Yani grafik zigzag çize çize gidiyor.
Modem arayüz bilgilerimi paylaşmak istedim. Bu ayarlar iyi midir? Modemim 7-8 yıllık belki de daha fazla.
TP-Link td W9970W3 modem bilgileri:

IMG_20220301_224803.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
2 senelik TurkNet kullanıcısıyım. Max 35 Mbps hız alabiliyorum. Son 2 aydır çok ciddi kopmalar yaşıyorum. Hız testi yaparken saniyesinde 10'dan 30'a, 30'dan 10a iniyor. Yani grafik zigzag çize çize gidiyor.
Modem arayüz bilgilerimi paylaşmak istedim. Bu ayarlar iyi midir? Modemim 7-8 yıllık belki de daha fazla.

Eki Görüntüle 1320159
hem modem yeni nesile ayak uyduramıyordur hemde altyapıdan kaynaklıdır başrol modem bence

Eki Görüntüle 1320159
Hız testini kablosuz olarak mı yapıyorsunuz? 7-8 yıllık modemde olabilecek şeyler bunlar çünkü ben de 6 yıllık modemimde yaşadım bu tür sıkıntıları hatta bağlantı sürekli kopmaya başlamıştı modem değişiminden sonra tün sıkıntılar çözüldü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı