35 Mbps VDSL Hat Değerleri

HellPortal99

Hectopat
Merhaba, hat değerlerim nasıl? Şu an 35 Mpbs paketini kullanıyorum ama 50 Mpbs paketi veya daha üstüne geçiş yaptığım zaman yine 35 Mpbs üstü hız alamıyorum bu nedenle tekrar 35 Mpbs pakete geçiyorum. Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir? Ev telefonu yok dışarıdan bir kablo modeme geliyor. Dolap ile aramda 64 metre var.

Kod:
            VDSL Counters

Downstream        Upstream
Since Link time = 26 min 13 sec
FEC:        7        0
CRC:        2        0
ES:        2        0
SES:        0        0
UAS:        0        24523
LOS:        0        0
LOF:        0        0
LOM:        0        0
Retr:        0
HostInitRetr:    0
FailedRetr:    0
Latest 15 minutes time = 11 min 40 sec
FEC:        0        0
CRC:        0        0
ES:        0        0
UAS:        0        0
Previous 15 minutes time = 15 min 0 sec
Latest 1 day time = 26 min 40 sec
Previous 1 day time = 24 hours 0 sec
FEC:        4        0
CRC:        2        0

@sp33d Diğer konularda yorumlarını gördüm de, müsait isen benim hat değerlerini de yorumlar mısın?

Son düzenleme:
İfadeler: T21
Çok bilmiyorumda upload 6 Mbps download 35 Mbps olarak gözüküyor alt yapınız Max o kadar destekliyor demek ki hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz?

Çok bilmiyorumda upload 6 Mbps download 35 Mbps olarak gözüküyor alt yapınız Max o kadar destekliyor demek ki hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz?
Gözüküyor dediğiniz benim şu an ki alt kullandığım paket. Türk Telekom kullanıyorum.

Bu arada eski modemi taktım ve eski modemde hat değerleri:

Hat değerleriniz güzel, SNR'a göre normalde 85 Mbps civarı alabilirsiniz. 50 Mbps'ye yükseltin tekrardan, o zaman bakalım bir daha. 64 metre mesafeye göre de bir tık daha iyi olabilirdi değerler ama sıkıntı değil.

Haklısınız ben saha dolabına 190 metre mesafe uzaklıktayım 75 Mbps alıyorum 35 bu mesafede az.

Pek istediğim hızı elde edemezem? Bu durumda ne yapmalıyım? Tesisat yenilemesi gerekir mi?

Pek istediğim hızı elde edemezem? Bu durumda ne yapmalıyım? Tesisat yenilemesi gerekir mi?
Elde etmeniz gerekiyor normalde. O hızı alamamanızın farklı bir sebebi vardır, siz yükseltin yardımcı olmaya çalışalım. Hat değerlerinizle alakalı bir şey değil yalnız.

Tamamdır birkaç gün içerisinde yükseltmeyi deneyeceğim. Yardımınız için teşekkürler.

İlk bağlattığımda bana 75 Mbps vaat ediyorlardır adam kurulum yaptıktan sonra maximum dalgalı şekilde 30-35 aldım bende kablo değişimi yaptı evin önündeki kutuda düzeldi, büyük ihtimal kabloda sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…