35 Mbps'den 50 Mbps'ye geçiş

paqyon

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese sağlıklı günler.
İnternetim 35 Mbps iken GeForce Now alacağım için 50 Mbps'ye geçiş yaptım fakat hızım hala eski hızda kaldı. Türk Telekom'la iletişime geçtim hala yanıt bekliyoruz. Benim modem VDSL benden kaynaklı bir sorun olabilir mi? Yoksa sorun sizce nedir?
Ümraniye Belediyesi'nin dibinde evim ve altyapı daha yakın zamanda yenilendi.

Ben ne zaman hız için arasam kendileri test yapıyor ve bir sıkıntı olmadığını söylüyorlar modemi ve kabloları kontrol etmemizi söylüyorlar modemin firmasını arayıp kontrol etmemizi vs söylüyorlar şu ana kadar hiç biri işe yaramadı taahüt biter bitmez ayrılmayı planlıyoruz ve asla taahütlü bir internet sağlayıcısı seçmeyeceğiz.

Benim kayıt için sözde geldiler kapıya kadar kutuya 50 Mbps geliyor dediler Elite hizmet için eve girmek istedikler almadım zaten evde de değildim. Şimdi sorun giderildi dediler bakacağız eve gidince.
Sorunumu elit hizmet gelip halletti. Kablolarda kopukluk varmış diyerek. 35 hızını görürken de aynı kablolardı ama neyse. Şu an 48 Mbps görüyoruz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı