V vosimhen Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:31 #1 11. sınıfım. Şu ana kadar hiç trigonometriye başlamadım. 6 Kasım'da sınav var. Sıfırdan 6 Kasım'a kadar 35 saat çalışarak sıfırdan yüze çıkar mıyım?
11. sınıfım. Şu ana kadar hiç trigonometriye başlamadım. 6 Kasım'da sınav var. Sıfırdan 6 Kasım'a kadar 35 saat çalışarak sıfırdan yüze çıkar mıyım?
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Molokini Dün 20:37 #2 Trigonometrinin ilk kısmını inan bana 1 günde halledersin, çok zevkli aslında. Tabii ters trigonometrik fonksiyon ve periyot grafikleri kısmı zor gelebilir ama orayı da yazılıda zor soracaklarını düşünmüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Al sana bal gibi yazılıya çalışma videosu
Trigonometrinin ilk kısmını inan bana 1 günde halledersin, çok zevkli aslında. Tabii ters trigonometrik fonksiyon ve periyot grafikleri kısmı zor gelebilir ama orayı da yazılıda zor soracaklarını düşünmüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Al sana bal gibi yazılıya çalışma videosu
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.456 Çözümler 2 Dün 20:39 #3 vosimhen dedi: 11. sınıfım. Şu ana kadar hiç trigonometriye başlamadım. 6 Kasım'da sınav var. Sıfırdan 6 Kasım'a kadar 35 saat çalışarak sıfırdan yüze çıkar mıyım? Genişletmek için tıkla... 6 Kasıma kadar trigonometrinin içinden geçersiniz hocam.
vosimhen dedi: 11. sınıfım. Şu ana kadar hiç trigonometriye başlamadım. 6 Kasım'da sınav var. Sıfırdan 6 Kasım'a kadar 35 saat çalışarak sıfırdan yüze çıkar mıyım? Genişletmek için tıkla... 6 Kasıma kadar trigonometrinin içinden geçersiniz hocam.