35 saatte Witcher 3'ü bitirmek normal mi?

psikolojik deli

Kilopat
Daha fazla  
İnternete baktığımda sadece ana hikayenin 55 saat yan görevlerle 100 saati geçiyor yazıyordu, anlamadım yan göre de yaptım bayağı ama 35 saatte bitti sadece kontrat çok yapmadım millet nasıl 100 saat oynamış.

Ana görev rush yaparsan 35 dende kısa sürer.

Gezmemişsin demek ki hiç. Ben sırf manzara için yolu uzattığımı bilirim

Değil. Hiç yan görev yapmamışsın demek ki. Yan görev yapmamanın yanı sıra sanırım diyalogları da atlamışsın çünkü 35 saat bayağı az Witcher 3 için. Ben ilk oynayışımda yok denecek kadar az yan görev yapmıştım ve ona rağmen bitirmem yine 50 saati bulmuştu. 35 saat ne yahu?

Biraz hızlı bitirmişsiniz. Ana görevlerden ilerlemişsiniz galiba. Rushed kısmındaki yazan saat ile sizinki benzer.

Yok diyalogları da okudum biraz yan görev de yaptım ama bu kadar sürdü anlamadim, hikaye zorluk ayarında oynadığım için çatışmalar çok kısa sürüyor ondan olabilir mi?

Yok diyalogları da okudum biraz yan görev de yaptım ama bu kadar sürdü anlamadim...
Yan görevlerin bazılarını oyun zorunlu kılıyor. Bu görevler tamamlanmadıkça ana hikayede de ilerlenmiyor. O yüzden onları yan görevden saymıyorum. Sizin yaptığınız yan görevler muhtemelen bunlar çünkü yan görev yapsaydınız oyun 35 saatte bitmezdi.
...hikaye zorluk ayarında oynadığım için çatışmalar çok kısa sürüyor ondan olabilir mi?
Çatışma süreleriyle ilgisi olduğunu sanmıyorum, oradan oynasa oynasa yarım saat, 1 saat falan oynar. 35 saat gerçekten çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…