35 TL kablolu mouse önerisi

meola147

Kilopat
Online oyun oynamayacağım. Singleplayer oyun ve gündelik işler. Eğer kargo ücreti dahil 46 liraysa onu öderim. Toplam 46 liram var ama 35 deme nedenim kargo ücreti. Önerileriniz var mı? Eskiden Everest SGMX 7 kullandım:

indir.jpeg

Ortada bulunan imleç 3-4 yıl sonra içeri göçtü.

Hocam ben olsam arkadaşın önerdiği Logitech mouse alırdım çünkü ben çok fazla öyle 30-40 TL'lik mouse kullandım ya hemen bozuluyorlar ya da hareketleri algılamamaya başlıyorlar, tuşları basmıyor vb. ben olsam Logitech alırdım.

Sanmıyorum. Online haricinde üzmez bence. Başka tavsiyelere de bakmak lazım.
Sağolun sizin tavsiyeniz aklımda birde kendi aklımda A4 Tech mouse var klasiklerden. A4 Tech mouse

Hocam ben olsam arkadaşın önerdiği Logitech mouse alırdım çünkü ben çok fazla öyle 30-40 TL'lik mouse kullandım ya hemen bozuluyorlar ya da hareketleri algılamamaya başlıyorlar, tuşları basmıyor vb. ben olsam Logitech alırdım.
Teşekkür ederim. Logitech düşünebilirim eğer kaliteli diyorsanız. Hiç kullanmadım.

Sağolun sizin tavsiyeniz aklımda birde kendi aklımda A4 Tech mouse var klasiklerden. A4 Tech mouse

Teşekkür ederim. Logitech düşünebilirim eğer kaliteli diyorsanız. Hiç kullanmadım.
Logitech 2 mouse kullandım. Biri 8.yılını dolduruyor ve hala sapasağlam. Yakın zamanda da G203 aldım. Logitech asla üzmez. A4 mouse da kötü değildir

Logitech 2 mouse kullandım. Biri 8.yılını dolduruyor ve hala sapasağlam. Yakın zamanda da G203 aldım. Logitech asla üzmez. A4 mouse da kötü değildir
A4 Tech ile Logitech arasında git geller yaşıyorum. Sanırım A4 Tech düşünüyorum daha ağır basıyor. Ama yine de Logitechi de değerlendireceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı