R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 4 Ağustos 2020 #11 meola147 dedi: A4 tech ile Logitech arasında git geller yaşıyorum. Sanırım A4 tech düşünüyorum daha ağır basıyor. Ama yine de Logitech'i de değerlendireceğim. Genişletmek için tıkla... A4 tech kalitelidir ben klavyesini kullanıyorum memnunum.
meola147 dedi: A4 tech ile Logitech arasında git geller yaşıyorum. Sanırım A4 tech düşünüyorum daha ağır basıyor. Ama yine de Logitech'i de değerlendireceğim. Genişletmek için tıkla... A4 tech kalitelidir ben klavyesini kullanıyorum memnunum.
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 4 Ağustos 2020 #12 meola147 dedi: A4 Tech ile Logitech arasında git geller yaşıyorum. Sanırım A4 Tech düşünüyorum daha ağır basıyor. Ama yine de Logitechi de değerlendireceğim. Genişletmek için tıkla... Hangisi icinize sinerse onu alin ama ikisi de iyidir. Kisisel tercihim Logitech olurdu.
meola147 dedi: A4 Tech ile Logitech arasında git geller yaşıyorum. Sanırım A4 Tech düşünüyorum daha ağır basıyor. Ama yine de Logitechi de değerlendireceğim. Genişletmek için tıkla... Hangisi icinize sinerse onu alin ama ikisi de iyidir. Kisisel tercihim Logitech olurdu.