35 TL Mobil operatör önerisi

Makaleler
2
Turkcell kullanıyorum ve internet hızı rezalet düzeyde. Bazı saatler 1Mbps bile alamıyorum. Şu an 34TL fiyata 11GB internet 750 DK 250 SMS bulunan bir tarifedeyim. En fazla 35TL bütçede faturalı, faturasız fark etmeden operatör ve tarife önerisi istiyorum.

Turkcell ve mükemmel hizmet:

Baz istasyonuna olan mesafe ve baz istasyonunun kalitesine göre hız kalitesi değişmektedir. Çevrenizde Türk Telekom, Vodafone kullanan varsa onlardan da hız testi yaparak en iyi operatörü görebilirsiniz. Çevremde herkes Turkcell kullandığı için diğer operatörleri başkasından deneyimleme şansım olmadı. Mecburen her sene bir operatör deneyimledim ve bölgemde en iyisinin Turkcell olduğuna karar verdim.

Vodafone 3-4 sene önce 0.3Mbps verebiliyordu ama şu an nasıldır bilmiyorum. TT de en son geçen sene kullandım ve kullanırken evde 4G bile çekmiyordu. Evin bir köşesinde zar zor 1 diş 4G sinyali yakalamıştım

Tüm aile Turkcell kullanıyor o yüzden şu anki değerleri bilmiyorum.

Tanıdığınız bir akrabanız vs. evinize gelirse eğer muhakkak farklı bir operatör kullanan çıkacaktır. Onların telefonunda mobil veri ile hız testi yapıp hangisinin daha iyi sonuç verdiğini öğrenebilirsiniz.
Bizim evde de Turkcell 4.5 ile 1-2 Mbps download hızı verirken; Vodafone 10-16 Mbps arası, TT ise 75 Mbps download hızı veriyor. Evden çıkınca Turkcell 60 Mbps veriyor, garip.

Testi gece 4 gibi yapsam Turkcell burada 150-200Mbps civarı hız veriyor ama kaç kişi giriyorsa artık hafta sonu ve hafta içi akşam saatleri hız böyle.

Deneme şansım olmaz gibi geliyor. Birine geçeyim olmazsa diğerini de denerim

Bölge bölge fark etse de en iyisinin Turkcell olduğunu düşünüyorum ben.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - Baz İstasyonları Ölçüm Bilgileri (turkiye.gov.tr)
Bu site üzerinden size en yakın baz istasyonunun değerini görebilirsiniz. Bende Turkcell kullanıyorum isterseniz benim değerim ile karşılaştırın.
Bütün operatörler yasal olarak aynı istasyonu kullanıyor. Böylece bağlı olduğunuz istasyonda mı sıkıntı olduğunu anlayabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1605992455535.png
    67,1 KB · Görüntüleme: 30
  • 1605992483018.png
    27,2 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…