35 TL oyun önerisi

Tithisa

Hectopat
35 TL birazcık üstü olabilir, 37 38 gibi.
Aklımda 3 oyun var;
Fall Guys.
Mafia 1.
Grand Theft Auto: San Andreas.

Peki en yakın zamanda indirim ne zaman olur? Ya da sizin önerdiğiniz 35 TL'lik (illahaki 35 TL olmak zorunda değil ATI'da olabilir) oyun var mıdır? Zengin hikayeleri seviyorum, aksiyon da gider serpiştirilir araya.

Oynadığım önemli hikaye oyunları;
Witcher 2.
Grand Theft Auto IV.
CoD 4: Modern Warfare, 2 ve 3.
Dishonored.
Far Cry 3.
Assasin Creed 4: Black Flag.
Grand Theft Auto v.
Half-Life 1 ve 2.
Outlast (korku oyunları çok güzel gider yazabilirsiniz)
Battlefield 3.
Mafia 2.

Witcher 3 Wild Hunt.(İndirimde 22 lira civarı oluyor ve çok sık indirime giriyor.)
Tamda bunu yazıcaktım, Witcher'ın 3.serisi maalesef ki bilgisayarımı kaldırmıyor :(
Sistemim 940M
i5 6200U
8 Gb Ram 1600MHz
ETS 2 online'ından birçok kez ban yedim, hız sınırı yüzünden bide bana bilerek çarpıp sonra ağla yazıp banlatmaya çalışan türkler sayesinde :)

En yakın indirim ne zaman olucak peki? Bilginiz var mı?
Peki Mafia 1 için ne diyosunuz?
steam bahar indirimleri ekim sonu gibi geliyor , yanlış hatırlamıyorsam. Birçok oyun indirime giriyor. Ayrıca her hafta belli birkaç oyun indirime giriyor. Yarın yeniden güncellenecek.
Mafia 1 hikayesi güzel ama bu dönemde oynanılır mı pek bilemiyorum açıkçası.
Bu arada L.A. Noire on Steam öneriyorum. Güzel dedektif oyunu. Bir bak istersen

steam bahar indirimleri ekim sonu gibi geliyor , yanlış hatırlamıyorsam. Birçok oyun indirime giriyor. Ayrıca her hafta belli birkaç oyun indirime giriyor. Yarın yeniden güncellenecek.
Mafia 1 hikayesi güzel ama bu dönemde oynanılır mı pek bilemiyorum açıkçası.
Bu arada L.A. Noire on Steam öneriyorum. Güzel dedektif oyunu. Bir bak istersen
L.A Noire çok eskiden oynamıştım, gerçekten güzel dedektif oyunu Rockstar yapımı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı