Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 22 Temmuz 2020 #11 thisiskaan dedi: Kaliteli bir termal macun alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 35 liraya zor.
Zagor dux est Megapat Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 544 Yer Antalya 22 Temmuz 2020 #12 USB vantilatör almaya karar verdim teşekkürler.
thisiskaan Kilopat Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 217 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2020 #13 Kayseri Mantısı dedi: 35 liraya zor. Genişletmek için tıkla... Cooler Master'ın htk 002 sini kullanıyorum çok iyi performansı 30 lira civarında.
Kayseri Mantısı dedi: 35 liraya zor. Genişletmek için tıkla... Cooler Master'ın htk 002 sini kullanıyorum çok iyi performansı 30 lira civarında.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 22 Temmuz 2020 #14 thisiskaan dedi: Cooler Master'ın htk 002 sini kullanıyorum çok iyi performansı 30 lira civarında. Genişletmek için tıkla... Bende de var aldığıma pişman oldum. O macun iyi bir macun değil haberiniz olsun.
thisiskaan dedi: Cooler Master'ın htk 002 sini kullanıyorum çok iyi performansı 30 lira civarında. Genişletmek için tıkla... Bende de var aldığıma pişman oldum. O macun iyi bir macun değil haberiniz olsun.
thisiskaan Kilopat Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 217 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2020 #15 Kayseri Mantısı dedi: Bende de var aldığıma pişman oldum. O macun iyi bir macun değil haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... İşlemciden işlemciye ve nasıl sürdüğünüze göre değişir. Ben kullandım yaklaşık 15 derecelik düşüş oldu.
Kayseri Mantısı dedi: Bende de var aldığıma pişman oldum. O macun iyi bir macun değil haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... İşlemciden işlemciye ve nasıl sürdüğünüze göre değişir. Ben kullandım yaklaşık 15 derecelik düşüş oldu.
Bitflex Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2016 Mesajlar 1.770 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #16 Zagor dux est dedi: USB vantilatör almaya karar verdim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Efil efil oyununu oynarsın iyi tercih olmuş güle güle kullan hocam
Zagor dux est dedi: USB vantilatör almaya karar verdim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Efil efil oyununu oynarsın iyi tercih olmuş güle güle kullan hocam
BİM Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 603 Çözümler 2 22 Temmuz 2020 #17 Kayseri Mantısı dedi: Bende de var aldığıma pişman oldum. O macun iyi bir macun değil haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... 15-20 derece fark yaşadım güzelce kullanılınca fiyat performans olarak piyasanın en iyisidir. Çünkü zaten 30 TL bir fiyat var gayet iyi.
Kayseri Mantısı dedi: Bende de var aldığıma pişman oldum. O macun iyi bir macun değil haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... 15-20 derece fark yaşadım güzelce kullanılınca fiyat performans olarak piyasanın en iyisidir. Çünkü zaten 30 TL bir fiyat var gayet iyi.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 22 Temmuz 2020 #18 Zagor dux est dedi: İhtiyacım olan bir şey yok aslında dedikleriniz hepsi var termal macun dışında Aa iyi fikir bir bakayım o fiyata var mı acaba. Genişletmek için tıkla... Bende de vardı bir tane soğutmaktan başka her işe yarıyordu.Alabiliyorsan biraz kalitelisini al.
Zagor dux est dedi: İhtiyacım olan bir şey yok aslında dedikleriniz hepsi var termal macun dışında Aa iyi fikir bir bakayım o fiyata var mı acaba. Genişletmek için tıkla... Bende de vardı bir tane soğutmaktan başka her işe yarıyordu.Alabiliyorsan biraz kalitelisini al.
Zagor dux est Megapat Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 544 Yer Antalya 22 Temmuz 2020 #19 vermillionp2 dedi: Bende de vardı bir tane soğutmaktan başka her işe yarıyordu.Alabiliyorsan biraz kalitelisini al. Genişletmek için tıkla... Everest EFN-482 siparişi verdim bu fiyata alabileceğim en iyisi galiba sessiz bir de çok ses de yapmıyor. Sende hangi marka var?
vermillionp2 dedi: Bende de vardı bir tane soğutmaktan başka her işe yarıyordu.Alabiliyorsan biraz kalitelisini al. Genişletmek için tıkla... Everest EFN-482 siparişi verdim bu fiyata alabileceğim en iyisi galiba sessiz bir de çok ses de yapmıyor. Sende hangi marka var?
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 22 Temmuz 2020 #20 Zagor dux est dedi: Everest EFN-482 siparişi verdim bu fiyata alabileceğim en iyisi galiba sessiz bir de çok ses de yapmıyor. Sende hangi marka var? Genişletmek için tıkla... Helen's Masaüstü Sessiz Mini USB Vantilatör Fiyatı Buydu sanırım Migros veya Özdilek'ten almıştım başta çok fena çalışmıyordu fakat sonra iyice bozdu. Fazla ses çıkardı ve hiç soğutmamaya başladı. Umarım pişman olmazsın.
Zagor dux est dedi: Everest EFN-482 siparişi verdim bu fiyata alabileceğim en iyisi galiba sessiz bir de çok ses de yapmıyor. Sende hangi marka var? Genişletmek için tıkla... Helen's Masaüstü Sessiz Mini USB Vantilatör Fiyatı Buydu sanırım Migros veya Özdilek'ten almıştım başta çok fena çalışmıyordu fakat sonra iyice bozdu. Fazla ses çıkardı ve hiç soğutmamaya başladı. Umarım pişman olmazsın.