35 yaşına kadar bir halt olmak

basaracakbiri00

Centipat
Daha fazla  
Selamlar dostlar 27 yaşındayım kendimi bildim bile düşünmekten her gün kafayı yemek üzereyim. Hayatım boyunca ne arkadaş ilişkilerim iyi oldu ne sevgilim oldu ne kariyer anlamında istediğim noktaya gelemedim hep usrana uğradım kısacası. Ailemde keza öyle hatta ailem bu yaşantıya bu duruma beni düşürdü diyebilirim. Biliyorsunuz bu ülkede memur olsun vs yaş şartı var bir yolla bir şey olmaya çalışıyorum. Elektrik elektronik mühendisliği için de bir yandan hazırlanıyorum. Yurt dışı planlarım var dil öğrenip elimden ne gelirse her daldan dala atlıyorum. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Gelecek planlarım şu an sadece para kazanmak ve sağlıklı olmak yaşım ilişkiler için geçtiğini düşünüyorum. Keza zaten psikolojim alt üst olmuş durumda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
önce toksik insanlarla arana mesafe koymanı öneririm. Kendine dönüp, isteklerini, zevk aldığın şeyleri, seni gerçekten mutlu eden olguların neler olduğunu keşfedip bunların ardından alacağın yola karar vermelisin. ilk önce kendini ve ne istediğini şeffaf biçimde çöz, ardından yolunda yürümeye başla. şansın bol olsun arkadaşım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı