Sol İnvictus
Kilopat
Abiler arkadaşlar öncelikle selamlar herkese iyi sosyaller. 27 yaşında bir kardeşinizim kendime bir araç almak istiyorum. İlk aracım olacak, ehliyetimi aldığımdan beri hiç araba kullanmadım ve araçlardan pek anlamadığım için yanlış bir seçim yapıp paramın boşa gitmesini istemiyorum bu yüzden değerli yorumlarınız benim için çok önemli.
Bütçem 300.000 TL ama zorlarsam 360.000 TL civarına çıkabilirim. Hem yakıt konusunda beni üzmeyecek hem de ustayla ortak etmeyecek bir araç almak istiyorum. Sizce bu fiyat bandından beni üzmeyecek uzun bir süre beni götürecek ve satarken de kolayca satabileceğim bir araç olsun istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bütçem 300.000 TL ama zorlarsam 360.000 TL civarına çıkabilirim. Hem yakıt konusunda beni üzmeyecek hem de ustayla ortak etmeyecek bir araç almak istiyorum. Sizce bu fiyat bandından beni üzmeyecek uzun bir süre beni götürecek ve satarken de kolayca satabileceğim bir araç olsun istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.