350.000 TL araç önerisi

SyrseOne

Kilopat
Merhaba, daha önce yine araç tavsiyesi için yazmıştım ama şartlar biraz değişti. Bu fiyat bandında bir araç arıyorum. Seri bir araç arıyorum, en az 2 sene kullanacağımı düşünüyorum. Benzin dizel fark etmez, ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, daha önce yine araç tavsiyesi için yazmıştım ama şartlar biraz değişti. Bu fiyat bandında bir araç arıyorum. Seri bir araç arıyorum, en az 2 sene kullanacağımı düşünüyorum. Benzin dizel fark etmez, ne önerirsiniz?

Honda Civic 1.6 ies, Renault Megane 2, golf 4, Opel vectra B, Mercedes C180 eski kasa, ve bu fiyata bulursanız BMW 5.20i E39

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz

Hocam 1.6 ies Megane 2 ve Opel vectra b düşünürüm. Ama genç olduğum için kafam BMW'den yana olur çok masraf açar ama. Megane 2 bulabilirseniz 350ye temiz çok mantıklı olur 350ye zaten en temiz vectrayı bulursunuz Honda'da zevk işi açıkçası

Bu fiyata temiz golf 4 veya focus 1-2 (manuel) HB bulabilirseniz oda iyi

Bir de olabildiğince benzinli araçlar tercih edin hocam çünkü bu bütçeye eski model araçlar alınıyor ve dizellerin ömrü daha kısa olduğu için masraf açma oranı yüksek

Hocam 1.6 ies Megane 2 ve Opel vectra b düşünürüm. Ama genç olduğum için kafam BMW'den yana olur çok masraf açar ama. Megane 2 bulabilirseniz 350ye temiz çok mantıklı olur 350ye zaten en temiz vectrayı bulursunuz Honda'da zevk işi açıkçası

Bu fiyata temiz golf 4 veya focus 1-2 (manuel) HB bulabilirseniz oda iyi

Bir de olabildiğince benzinli araçlar tercih edin hocam çünkü bu bütçeye eski model araçlar alınıyor ve dizellerin ömrü daha kısa olduğu için masraf açma oranı yüksek
Teşekkür ederim. başka bir öneriniz olursa lütfen belirtin :)

Teşekkür ederim. Başka bir öneriniz olursa lütfen belirtin :)

Aralarından en alınabiliri Megane 2 ama 370e falan çıkmanız gerekebilir diye düşünüyorum.

1.6 atmosferik benzin motoru sorunsuz ve güzel diye biliyorum. Onun dışı dizele çok bulaşmayın 1.5 dCi sağlam motordur ama masraf açabilir.

Bu araç güzel gibi fakat otomatik viteslerini bilmiyorum. Sorun soruşturun isterseniz biraz

Vectra bden uzak dur diyosun 1.3 Multijet Albea öneriyosun :D

Hocam naçizane bu fiyatlarda aldığın araba zaten sorunsuz olmaz onu bir geçeceksinde. Arızası en ucuza halledilecek arabalara bakmak lazım. Bu arabalarda genelde Fiat grubu oluyor bu sebeple Albea'lar mantıklı bence. 3-4 sene önce 1 yıl 1.2 benzin LPG'li Albea'ya binmiştim şehir içi bir yerlere gitmelik gayet ideal bir arabadır Albea'lar ayrıca parçası ve ustasıda her yerde bulunur. Ama eski Opel dediğin zaman ayağın yerden kesilir. Kronik sıkıntıları bitmez. Ustalarla akraba olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı