serkanyoruk92
Kilopat
Daha fazla
PC başı 23.300Evet 15 adet bilgisayar lazım, ekipmanları ve monitör dahil sistemlerin son seviye olmasına gerek yok.
Gerekirse toptan uygun fiyata alabileceğim yer var ise önerilerinizi bekliyorum.
Ortalama bir sistem istiyorum fakat 5 tanesi diğer bilgisayarlara göre daha iyi sistemler olabilir monitör ve ekran kartı, işlemci anlamında.
PC başı 23.300
Monitör ortalama 4.5k
Klavye mouse kulaklık 1.8k desek.
Kasa için 17k kalıyor.
@Prime777
TEKNOHAYAT-10 / AMD Ryzen 5 7500F / MSI GeForce RTX 4060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
TEKNOHAYAT-10 / AMD Ryzen 5 7500F / MSI GeForce RTX 4060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Gosterisi severiz derse seceneklerdeki gosteris kasalarindan MSI kasa olsun, guzel gozuksun derse bu var; MSI MAG 100R mor olan.
170Hz ve IPS olarak ve marka yine gosterisi severiz derse.
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.com
Gosterisi severiz ama RGB olmadan marka olsun derse.
Gosterisi severiz RGB olsun, marka olsun.
ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM
ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
%60
%60 olmasin ve marka olsun.
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.311,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Marka olmasin ama RGB ve ses kartli USB.
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Marka olsun ama jakli.
Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.441,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran kartina yuklenmek ve icinde kotu de olsa sivi sogutmali gosteris icin bu da olabilir.
Tabii internet kafe oldugundan SSD'si de yuksek olmali, yarin halledelim inşallah.
Çok teşekkürler dostum yardımın için. Kendi çapımda bir internet kafe açmayı planlıyorum. Başlangıç olarak da 15 masa yeterli gibi sanırım. PlayStation alanım olursa 2 adette PS5 koymayı düşünüyorum umarım olur.
Ryzen 5 5500 çok yanlış hareket olur. İleride yükseltme yapayım der isen çok pişman olursun. Tavsiyem öncelikle klavye fareyi biraz daha uygun tut. Sistemi mümkünse AM5'ya da Intel tarafı sistem topla. Öbür türlü işin tutarsa yükseltmek hayal olur.
Yine de çok büyük hata. Hocam biliyorsunuz ki bir yıl içinde ancak amorti etmeye başlayacak. Haliyle o işlemcinin ömrü maksimum 2 yıl. Adam kâr'a geçtiğinde neredeyse tüm sistemleri yenilemek zorunda kalacak. Gerekirse bir iki sistem eksik olmalı ama kesinlikle AM5 soket toplanmalı diyorum. Paranız yok ise 2. El de düşünebilirsiniz. 2016 yılında çıkmış bir soketten artık bir şey beklemeyin derim. @serkanyoruk92Adam hesapladi soyle soyle diye ben de ona uygun attim, daha Pro bir is olabilirdi tabii toplu almak daha ucuza gelir, onu halletmesi lazim. Ben de gosteris olsun diye RTX4060 attim. Yukseltme icin AM4 soket kilitli ama yine 5500 Valorant 170Hz icin yeter.
Tabii bu para nasil bu kadar degersiz olup bu kadar dusuk sistem ve 360Hz ve bal gibi sistemler atmak isterdim.