350-360 bin TL'ye motor önerisi

tirid

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Yılbaşı zamanı motor yükseltmek istiyorum. Tarz olarak Supersport ilgimi çekiyor. Kullanım amacı olarak şehir içi günlük işlerimi de halledip hafta sonları kaçamak yapıp dolaşabileceğim bir motor, ara sırada uzun yola da gelmesi istediğim şey. Bütçe başlıktaki gibi, normalde CBR500r bakıyordum sıfırına 530bin TL fiyat çektiler çok fazla aştı bütçemi eski kasalarına da yanaşmak istemiyorum. Geriye seçenekler olarak RC390, ninja400, R25 kalıyor. RC390 için şehiriçi ve uzun yolda çok rahat edemeyeceğimi artı tek silindir olmasının kötü olduğunu söylediler, ninja 400 artık üretilmiyor olması kafamı karıştıran şey parça fiyatları feln üzebilir gibi geldi, R25 ise fiyatını hak etmese bile en mantıklı motor sanırım her türlü işimi görebilecek gibi gözüküyor. Sizin önerileriniz nelerdir?

Sanıyorum a2 kısıtı var. Yoksa bu bütçede 2. elden daha büyük motorlar bulmak mümkün.CBR500R güvenli kaledir. Sorunsuz, güzel gözüken bir motordur. Tavsiye edilir.

Sanıyorum A2 kısıtı var. Yoksa bu bütçede 2. elden daha büyük motorlar bulmak mümkün. CBR500r güvenli kaledir. Sorunsuz, güzel gözüken bir motordur. Tavsiye edilir.

Evet ehliyetimi belirtmeyi unutmuşum A2 ehliyetim var yaş 20, A ehliyet almama daha uzun bir süre daha var.

Bu motoruda çok övüyorlarda, bilmiyorum ya olmuşken Japon güvenirliğini istiyorum. Çin mallarında servis konusu çok sıkıntılı oluyor.

Hocam R25 dışında seçeneğin kalmıyor japon olarak ama voge marka olarak iyidir özellikle İstanbul'da yaşıyorsan sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Hocam R25 dışında seçeneğin kalmıyor Japon olarak ama voge marka olarak iyidir özellikle İstanbul'da yaşıyorsan sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Eyvallah kral araştıracağım 525RR'ı.

Şehir içindeysen Kawasaki Ninja 400'e bir bakmanı öneririm. Sportif sürüş istiyorsan KTM RC 390 modeli uygun biraz eskidir fakat.

Ninja 400 2023 de üretimi durdurulmuş olması biraz canımı sıktı yoksa çiçek gibi motor belki kendimi sıkıp 400k ya ninja 500 bakabilirim.

Eyvallah kral araştıracağım 525RR'ı.

Ninja 400 2023 de üretimi durdurulmuş olması biraz canımı sıktı yoksa çiçek gibi motor belki kendimi sıkıp 400k ya ninja 500 bakabilirim.
Kawasaki yedek parçada stoklu çalışmıyor. En basit yedek parça bile japonyadan sipariş geçiyorlar. O yüzden Ninja 400 ve Ninja 500 arasında yedek parça bulunurluğu konusunda hiç bir fark olacağını sanmam.

Kawasaki yedek parçada stoklu çalışmıyor. En basit yedek parça bile Japonya'dan sipariş geçiyorlar. O yüzden ninja 400 ve ninja 500 arasında yedek parça bulunurluğu konusunda hiçbir fark olacağını sanmam.

Kral parça konusunu dert etmeli miyim peki? Ninja 400 için servisler ilgili midir sorunlar hallolur mu Kawasaki tarafını hiç bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı