350-400₺ Red Switch mekanik klavye tavsiyesi

Bilgilendirme için teşekkürler uzun zamandır klavye almayı ikinci plana atmıştım. Şimdi baktım uzun süredir almak istediğim Hydra R6 red switch artık arada bir satışa çıkıyor. Bu klavye de güzel ancak bilek desteksiz kullanamıyorum, mekanik klavye tuşları zaten absürd bir şekilde yüksek oluyor. Ve hazır o kadar para veriyorken ses çarkı gibi bir şey olsun istiyorum çok kullandığım bir tuş bilgisayarda.

Galiba R6 Plus alacağım 440 lira görünüyor şimdi. Ancak content red switch kullanılmış, En azından vasat olsun ister gönül.

bununla ilgili fikirler neler arkadaşlar? Outemu'dan bile kötü müdür?
Eğer hemen bozulan bir şeyse yemişim hidrasını diyeceğim, bir de space üstüne kafam kadar rampage yazmışlar sanki olağanüstü bir markaymış gibi.
Philips Momentum SPK8614 Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Belki bu olabilir.

Son düzenleme:
Oha bu modelin kırmızı switch versiyonu olduğunu bilmiyordum. Çok düşünmüştüm ama kırmızı switch değil diye vazgeçmiştim, çok teşekkürler! Galiba fikrimi değiştirdim. Başka önerileriniz varsa paylaşabilirsiniz :)
Ekleme: Bunun RGB versiyonu var mı?
Bu klavyeye dandik diyorlar ama 1 sene kullandım açıkcası hiç bir sorunu olmadı, tuşlar rahat çıkıyor elinle. Rainbow modu var ama modları gayet yeterli rgb ye gerek kalmıyor, üstelik ışıkları da akşamları çok güzel gözüküyor ben seviyordum. Tabi yine de etiket basılmış ürün, Philips almama rağmen rampage kartonu çıkmıştı. Ama benim ki sağlam çıktı teknoloji işi biraz şans harbiden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı