A Ali Akcaalan Hectopat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #1 Yaklasik 350-400 TL butcem var. Klavye önerir misiniz ? Sadece FPS oynuyorum makrolara felan gerek yok. Işıklandırma secenekleri farketmez olursa da iyi olur ama Razer'deki kadarına gerek yok önerilerinizi bekliyorum. Switch fark etmez. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2017
Yaklasik 350-400 TL butcem var. Klavye önerir misiniz ? Sadece FPS oynuyorum makrolara felan gerek yok. Işıklandırma secenekleri farketmez olursa da iyi olur ama Razer'deki kadarına gerek yok önerilerinizi bekliyorum. Switch fark etmez.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2017 #2 HyperX Alloy FPS modelinin kırmızı anahtarlı modelini öneririm. FPS için kırmızı anahtarlar daha uygun.
HyperX Alloy FPS modelinin kırmızı anahtarlı modelini öneririm. FPS için kırmızı anahtarlar daha uygun.
Ruesta Hectopat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2017 #3 Güzel klavye HyperX Alloy ben denedim fps için ideal.
S Silva Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 768 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2017 #4 SS Apex M500 alabilirsin. Red Switch kullanıyor ve gayet güzel. Sade bir yapısı var. Alternatif olarak HyperX Alloy FPS alabilirsin.
SS Apex M500 alabilirsin. Red Switch kullanıyor ve gayet güzel. Sade bir yapısı var. Alternatif olarak HyperX Alloy FPS alabilirsin.