350-400 TL kasa önerisi (PSU yok)

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Biyolog
Arkadaşlar merhaba. Efsane cuma indiriminden faydalanıp işlemci mi, Letgo'dan da ekran kartımı upgrade yaptım. Sıra geldi son olarak kullandığım yadigar kasaya. 350-400 TL bandında MSI GTX 1070 Ti Gaming X modelini sığdırabileceğim kasa arıyorum. Ekran kartı derinliği epey sitesinde 279 mm olarak gözüküyor. Var ise bu konuda halihazırda kasada montajlı kullanan arkadaşlar öneride bulunabilirler sevinirim. Görünüş önemli değil. RGB vs olmasa da olur. İşlevi daha önemli benim için. Tavsiye edebileceğiniz modeller varsa yazmanızı rica ediyorum. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki kasayı çok beğendim. Linklerini bırakıyorum inceleyebilirsiniz.

Ayrıca bu kasa Black Friday ile 300 TL fiyatıyla satışa sunulmuştu. Yeniden fiyatı 500 TL civarına çekilmiş. Favorim budur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Güzel kasaymış, mutlaka gelecek ay alacağım kasalar içerisinde değerlendireceğim.

Su favori olan kasaniza sigar mi ekran kartim ondeki fanlari vs sokmeden.

Su favori olan kasaniza sigar mi ekran kartim ondeki fanlari vs sokmeden.

Max. VGA uzunluğu:380 mm olarak görülüyor, sizin kartınızdan 100 mm daha geniş. Durum önerdiğim üç kasa içinde geçerli. Ekran kartı yönünden hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Asıl problemler sıvı soğutma yönünde oluyor, sıvı soğutma kullanıyorsanız kasa seçiminiz çok önemli. Kule tipi veya stock fan kullanıyorsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…