350-400 TL klavye önerisi

Michale Corleone

Hectopat
Arkadaşlar selam. Uzun süredir mekanik klavye bakıyorum ama bir tülü karar veremedim Gamepower, Trust vs ama pek çok kötü yorumları var ben 350 ve 400 TL arası bir klavye bakıyorum. LoL oynuyorum ve de Blue Switch bakıyorum. Sorun çıkarmayacak sağlam bir klavye bakıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Not gerçek mekanik klavye arıyorum RGB Rainbow fark etmez.

Son düzenleme:
Yurt dışından alabilirseniz alta bıraktığım klavyeyi öneririm. Vergi ve kargoyla birlikte 400 TL civarına satın alabilirsiniz.

Philips SPK8614 bu nasıl bir bilgin var mı?
Kalitesiz ve logo basılmış bir ürün. Önerdiklerim iyidir.

Hemşehrim(bende Antalyalıyım ondan dedim) avenger ve vara arasındaki farklar neler. Switch'leri nasıl uzun ömürlümü diğer konularda da bayağı övmüşsün. Bu arada LoL oynuyorum uygun mu sence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redragon Vara'da numpad var. Yani Redragon Vara daha büyük. Outemu blue switch kullanıyor. Fiyatına göre iyi bir switch modeli. Blue switchler sesli switchlerdir ve ses seviyorsanız tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı