S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 22 Ocak 2022 #11 @01adanalı neye güldünüz hocam yanlış bir şey mi söyledim.
01adanalı Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #12 supprime dedi: @01adanalı neye güldünüz hocam yanlış bir şey mi söyledim. Genişletmek için tıkla... Biraz paran kalsın G203 al demişsin ama daha uyguna Razer Viper Mini var hocam.
supprime dedi: @01adanalı neye güldünüz hocam yanlış bir şey mi söyledim. Genişletmek için tıkla... Biraz paran kalsın G203 al demişsin ama daha uyguna Razer Viper Mini var hocam.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 22 Ocak 2022 #13 01adanalı dedi: Biraz paran kalsın G203 al demişsin ama daha uyguna Razer Viper Mini var hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Razer Viper Mini'yi incelememiştim fakat sensör olarak daha iyi olduğunu gördüm yine de G203 Switch'leri çok tatlı geliyor bana.
01adanalı dedi: Biraz paran kalsın G203 al demişsin ama daha uyguna Razer Viper Mini var hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Razer Viper Mini'yi incelememiştim fakat sensör olarak daha iyi olduğunu gördüm yine de G203 Switch'leri çok tatlı geliyor bana.
01adanalı Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #14 supprime dedi: Hocam Razer Viper Mini'yi incelememiştim fakat sensör olarak daha iyi olduğunu gördüm yine de G203 Switch'leri çok tatlı geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Her şey sensör değil hocam, kablo, skatez, Switch vb. yönünden Viper Mini'de daha iyi.
supprime dedi: Hocam Razer Viper Mini'yi incelememiştim fakat sensör olarak daha iyi olduğunu gördüm yine de G203 Switch'leri çok tatlı geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Her şey sensör değil hocam, kablo, skatez, Switch vb. yönünden Viper Mini'de daha iyi.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 22 Ocak 2022 #15 01adanalı dedi: Her şey sensör değil hocam, kablo, skatez, Switch vb. yönünden Viper Mini'de daha iyi. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten dediğim gibi 203 Switch'leri bana tatlı geliyor fakat mininin teknik özellikleri daha iyi.
01adanalı dedi: Her şey sensör değil hocam, kablo, skatez, Switch vb. yönünden Viper Mini'de daha iyi. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten dediğim gibi 203 Switch'leri bana tatlı geliyor fakat mininin teknik özellikleri daha iyi.