350-400 TL Mousepad ve Mouse Önerisi

thegod57

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Başlıkta da belirttiğim gibi bu fiyat aralığında mousepad ve mouse önerisi bekliyorum.
FPS tarzı oyunlar önceliğim el boyutum küçük ile orta arasında (Küçük oluyor galiba )
Teşekkürler şimdiden, yeni yılınızı da kutlarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deathadder Chroma yerine Elite versiyonu bakılmalı. Daha yeni ve daha iyi sensöre sahip ve daha ucuz... Sanırım Chroma'nın stokları az kaldığı için pahalıya satılıyor insanlar da daha iyi sanıyor (?).

G403 ve Deathadder Elite sahibi olarak söyleyebilirim ki bu 2 mouse büyük el için daha uygun. Benim ellerim oldukça büyük ve bu ikisi de zaten büyük eller için tavsiye ediliyordu ben de bunu onayladım. Bence başka mouse'lara bakmalısın. Bu ikisini de elinin küçük olduğunu söylediğin için önermiyorum...

İmkan varsa almadan önce gidip şeklini, boyutunu ve basma hislerini test etmeni öneririm. Ayrıca herkes şeklinden ve sensöründen bahsediyor ama basmak için uygulaman gereken güçten kimse bahsetmiyor. Önceki mouse'unda örneğin çok kolay basılıyorsa yeni alacağın mouse'a basmak için daha çok güç uygulamak canını sıkabiliyor insanın... Araştırmak gerek, kolay gelsin...

Bütçeni aşabilir ama logitech g502 yi önerebilirim mükemmel bir fare. 2 senedir kullanıyorum daha kablo örgüsü dahi aşınmadı. Fiyatı biraz tuzlu ama.

Teşekkürler başka var mı önerileriniz farklı olarak çünkü verdiğiniz örneklerin hepsi bildiğim aklımda olanlardı yani hala kararsızım

Zowie EC1-A al asla pişman olmazsın bir sürü profesyonel oyuncu kullanıyor. Mouse pad olarak Steelseries qck+ alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…